Dzięki za odwiedzinki i miłe słowa. Cieszę się, że znalazłaś chwilkę.
Grudniki niedawno skończyły odpoczywać ...pod koniec września w wniosłam je do domu.
No i teraz znów zaczynają kwitnąć.
Oto jeden z nich.

Poza tym wszystko stare.

jaki ogromny i jaki śliczny. Pierwszy raz widzę takiego pięknego i gęstego
 jaki ogromny i jaki śliczny. Pierwszy raz widzę takiego pięknego i gęstego   

) - inne też do pozazdroszczenia. Gratuluję
 ) - inne też do pozazdroszczenia. Gratuluję 

passi też piękny okaz no i hojka
  passi też piękny okaz no i hojka   

fajnie, że wpadłaś.
 fajnie, że wpadłaś. a same nowości.
 a same nowości.  a tą passiflorę mam podciąć wszyscy tak radzą...przymierzam się do tego ale jakoś nie mam serca. Może lepiej będzie podciąć na wiosnę....
  a tą passiflorę mam podciąć wszyscy tak radzą...przymierzam się do tego ale jakoś nie mam serca. Może lepiej będzie podciąć na wiosnę....  Cieszę się, że po części już się przekonałeś do fiołeczków....naprawdę warto je pokochać....dla mnie to ogródek w domu. A jest jeszcze tyle odmian i kolorków do zdobycia
  Cieszę się, że po części już się przekonałeś do fiołeczków....naprawdę warto je pokochać....dla mnie to ogródek w domu. A jest jeszcze tyle odmian i kolorków do zdobycia  
  Stapelki powiem wprost nie śmierdzą....nie wyczuwam zapachu...są bezzapachowe a może tylko u mnie.
    Stapelki powiem wprost nie śmierdzą....nie wyczuwam zapachu...są bezzapachowe a może tylko u mnie. 

masz różowo- białego grudnika ?
  masz różowo- białego grudnika ?   Czy mogę się uśmiechnąć pięknie o jakiś kawałeczek kiedyś?
  Czy mogę się uśmiechnąć pięknie o jakiś kawałeczek kiedyś?   

z pierwszej fotki bardzo ładnie kwitnie
  z pierwszej fotki bardzo ładnie kwitnie   no i te grudniki i fiołeczek
  no i te grudniki i fiołeczek