ADRIANIE czy będzie super to się dopiero okaże . Mam nadzieję ,że żadna z królowych mi nie wyjdzie tej zimy
KRYSIU mam taką nadzieję i myślę ,że w przyszłym sezonie nie będę tak zaiwaniać i chociaż troszkę podelektuję sie moją altanką i różyczkami
OLU nie muszę się nikim opiekować więc i czasu mam więcej dla działki . Jak moje wnuki były takie malutkie to też nie miałam tyle czasu .
NELU witam Cię w nowym wątku i mam nadzieję ,że będe się cieszyć moimi królowymi w przyszłym roku
BASIU rozgrzewasz się na działce razem z kominkiem a przy okazji przyjemne z pożytecznym
BOGUŚKO ,ale czy to bydzie prowda z tym odpoczywaniem tego nie wiem

,ale nadzieja na dzień dzisiejszy jest
GOSIU dzięki za odwiedzinki .
PATRYKU kiedy założysz swój wątek ,żeby można było Cię również odwiedzać
DANUSIU ja również nie będe mogła sie jej doczekac .
PAWLE z trawą wygląda ładnie ,ale ja nigdy nie chciałam jej mieć ,gdyż trzeba używać kosiarki a za dużo chcę mieć w ogrodzie ,więc z czegoś muszę zrezygnować
Jutro muszę iść i porobić nowe fotki ,ale staroci znajdzie się dosyć sporo
IZO ta ściezka nie jest przy domu chyba ,że chodzi o tę z ceglaną . Nie mieszkam w tym domu to jest ścieżka przy warzywniku trochę inna . Właściwie po zbudowaniu altanki miałam w zamyśle zrobić całkiem cos innego bardziej exklusiv ,ale ,,, więc trzeba lubieć co się ma . Może kiedyś zrobię inaczej główne ścieżki beda wtedy jednakowe a teraz to taki misz -masz
GRAŻYNKO

,że Ci się podoba . Takie podobne ścieżki oglądałam już w innym ogródku, a potem u Gosi i tak powstała moja wersja podobna lecz nie tak samo