ALUTKU teraz nam sie wydaje ,że to jest straszna rzecz,ale to przyszłość w ,której może nawet nie będzie czasu na kwiaty i miłośc ,bo pęd nas zawieje szczawiki przechowuję tak jak dalie . Teraz wyglądają jak pietruszka ,bo podrosły . Ja wsadzam tylko te duże a te małe tez ,ale rzucę byle gdzie a potem znowu wyciągam pietruszkę
BASIU Ty znowu nie przesadzaj ,bo jak zobaczymy Twój wiosenny ogród to nam oczy wylezą z orbit . Szkoda ,że jej teraz już nie ma oczywiście kwiatu . O różanych dyskusjach sama wiesz najlepiej to niekończący się temat
KRYSIU nie balowałyśmy coś Ty miałam tylko wizytację Tosi i Neli
NELU cieszę się z Waszych odwiedzin tylko szkoda ,że tak krótko . Nawet nie wiesz jak bardzo będzie sie ten czas dłużył . Altanka to dzieło mojego syna jemu należą sie pochwały a z tym kluczem muszę coś zrobić
ANIU najlepiej jak zapytasz forumowych autorytetów w sprawie róż np. Neli -alionuszki . Ona bardziej się zna na dobieraniu róż do powojników . Ja na razie jestem zakręcona ,ale jeszcze nie tak bardzo wkręcona
TOSIU na taką pogodę to nie ma mocnych ,wiem coś o tym . Niedziela to wypoczynek a mama na pewno ugotuje obiadek ,więc mozesz sie kurować
Teraz spadam