Iceberg

Astrid Lindgren jeszcze ma pąki,ciekawe czy zdąży zakwitnąć,ponoć ma sie bardzo ochłodzić

Własnie miałam zamiar posadzić bergenie pod różową różą (w tym przypadku Mary Rose) i zastanawiałam się, jak to będzie wyglądać - u Ciebie pięknie się harmonizuje.
 Własnie miałam zamiar posadzić bergenie pod różową różą (w tym przypadku Mary Rose) i zastanawiałam się, jak to będzie wyglądać - u Ciebie pięknie się harmonizuje.

Tak ,to piękne róże,w Rose de Resht pociąga mnie to,że jest bardzo starą różą wyhodowaną w Persji,jest taką perska ksieżniczką,w każdych warunkach piękną .Elizabetka pisze:Witaj Lucynko.
Jak to dobrze, że do Ciebie zajrzałam.
Podglądam Twoje Rosenstadt Freising i Rose de Rescht.....są śliczne co mnie bardzo cieszy bo właśnie jesienią u mnie zamieszkały. Widzę, że jesteś z nich zadowolona. Ciekawa jestem jaka u Ciebie jest ziemia bo sprawują się dobrze nawet podczas suszy.
A z Astrid Lingren to ja też jestem bardzo zadowolona....jest rewelacyjna.

Cieszę sie ,ze komus też się spodobalaAszka pisze:Lawa Glu-podobają mi się jej kwiaty.Muszę zanotować na zmieniającej się ciągle liście
 ,to była moja miłość od pierwszego spojrzenia,nie jest trudno ją kupić,zawsze jest (była)na Targach na Chemobudowie w Krakowie,gwarantuję ,że bedziesz z niej zadowolona
 ,to była moja miłość od pierwszego spojrzenia,nie jest trudno ją kupić,zawsze jest (była)na Targach na Chemobudowie w Krakowie,gwarantuję ,że bedziesz z niej zadowolona 

Ewo,a może są cięte ?gloriadei pisze:Lucynko
R.glauca tak rośnie, że dołem jest goła. Dopiero kiedy pędy urosną i przwieszą się na boki utworzy taką kulę, jak pokazałaś.
Moja ma już kilka lat i wciąz nieciekawie wygląda sam krzak, ale chyba warto poczekac na efekty.
Piękny kolor liści dekoracyjne cały sezon a zimą czerwone owoce!
Do tego łatwo się zasiewa

,to była moja miłość od pierwszego spojrzenia,nie jest trudno ją kupić,zawsze jest (była)na Targach na Chemobudowie w Krakowie,gwarantuję ,że bedziesz z niej zadowolona  [/quote]
[/quote]