Arletko, wielkie brawa dla opiekunki tyle pędzików na MM, że aż się mordka uśmiecha, czekam razem z Tobą na jego pełny rozkwit to dopiero będzie widok.
Madziu dzięki za poradę co do dendrobium mam nadzieję że dadzą radę
Aniu
Ewelinko dziękuję aż tak źle to chyba nie będzie
Igorze bo fotka była dwa dni temu robiona a o tym że mogłam Ci go nie sprzedawać nie ma mowy Cieszę się podziwiając je u Was wszystkich
Ja też nie mogę doczekać się swojego kwitnienia mam nadzieję, że będzie ono dłuższe
Kochani co to jest na mojej cambrii? Chciałam ją podzielić i nie wiem jak bo jeśli to są nowe przyrosty to może na trzy ją podzielić? Starych bulw jest 7 i na 6 są takie przyrosty
Renatko ale te brawa to nie zasłużone kupiłam takiego na wystawie w Krakowie
Witam.I tutaj widzę imponującą kolekcje storczyków.Podoba mi się ta Biedronkowa i ta żółta na początku.Chociaż innym też niczego nie brakuje.Mam tylko nadzieję że nie zarażę się tą chorobą storczykową.Do tej pory skutecznie się jej opieram.Chociaż też posiadam cztery sztuki.Pozdrawiam
Arletko, pisałaś o przemyconym i chyba-niezauważonym storczyku. Ostrzegam, że domownicy wcale nie są tacy mało spostrzegawczy, co mam na przykładzie mojego M., który nowe kwiatki widzi, ale jak sam mi powiedział, nie robi mi wymówek dla świętego spokoju. Toteż okazało się, że niedawno przywleczone bidulki z OBI nie ukryły się przed jego wzrokiem... ;)
I po bólu ,ładnie porozsadzana .Arletko widzę że podzieliłaś według rangi dla siebie największą, dla siostry mniejszą a na wymianę (na pewno się rozrośnie) najmniejszą Ładne miała kwiatuszki a czy ona już ci kwitła twoim kwitnieniem, czy tylko kupnym? Bo moja coś stoi i widzę że ani myśli o kwitnieniu .No chyba że na wiosnę bo wiosną kwitnącą ją kupiłam.