Masz bardzo fajniutki ogródeczek a co najlepsze rozkręcasz się dziewczyno w zastraszająco szybkim tempie. Pewnie, zabieraj narzeczonemu trawę, kwiatki są ładniejsze
Mój ogródek - pierwsze kroki....
- Steasi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogródek - pierwsze kroki....
Hej
Masz bardzo fajniutki ogródeczek a co najlepsze rozkręcasz się dziewczyno w zastraszająco szybkim tempie. Pewnie, zabieraj narzeczonemu trawę, kwiatki są ładniejsze
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Witaj wpadlam cichutko ,ale nie wytrzymałam i muszę pare słówek wystukać,masz śliczne lilie ,ta pachnaca to jak się nazywa ? Widzę ,że kupiłaś przypołudnik ,a ja kupiłam tego kwiatka pod nazwą aptenia -a w sumie to roślinki identyczne ,-i bądz tu madry 

-
muszu852
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
Śmiesznie brzmi to pół moje pół jego
a narzyczony chce tylko trawę chodować ? i z kosiareczką latać? he he
Śmiesznie brzmi to pół moje pół jego
A oto mój azyl (link poniżej)
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=33670
- Sloneczko22
- 100p

- Od: 22 sie 2009, o 17:54
Witam:)
muszu852dokładnie mój narzeczony z kosiarką tylko lata po działeczce:) No i różyczki pielegnuje
marzena06Ta pachnąca lilia to chyba jest marco polo. Też się spotkałam z nazwą aptenia. w ogóle to ja ją kupiłam jako wieloletniego a gdzieś wyczytałam ze są jednoroczne
. Przekonam sie wiosną:)
SteasiNo pewnie że kwiatuszki są ładniejsze. Sądze ze w przyszlym roku to trawy za dużo nie zostanie
Pozdrawiam:)
muszu852dokładnie mój narzeczony z kosiarką tylko lata po działeczce:) No i różyczki pielegnuje
marzena06Ta pachnąca lilia to chyba jest marco polo. Też się spotkałam z nazwą aptenia. w ogóle to ja ją kupiłam jako wieloletniego a gdzieś wyczytałam ze są jednoroczne
SteasiNo pewnie że kwiatuszki są ładniejsze. Sądze ze w przyszlym roku to trawy za dużo nie zostanie
Pozdrawiam:)
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
No tak milin kocha słonko moj na wschodniej stronie stoi sobie i chcę go na wiosnę dać na południe.
- Sloneczko22
- 100p

Chciałam kupić liliowce
. I nigdzie nie mogę znaleźć ( mówię o Wrocławiu
)Były w jednym sklepie , ale został tylko jeden
. Są na allegro, ale jakos nie jestem przekonana do zakupów roślinek przez allegro...Może ktoś z Was wie gdzie mogę kupic liliowce we Wrocławiu??
- Mama Ani
- 1000p

- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Słoneczko skontaktuj się z nami wroćławianami a na pewno wiosna albo jeszcze teraz Twoj ogrod zapelni sie liliowcami W jakiej dzielnicy masz działkę 
-
muszu852
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:21
to postaraj się narzyczonego przekonać do ogrodu tak jak ja próbuję usilnie już 2-lata przekonać do ogrodu moją żonę i coraz lepiej mi to wychodzi gdyż widzę postępy a to nawozi coś a to wybierze tylko zawsze problem jest w sadzeniu... ona kupi a Ty mądry człowieku znajdz temu zielonemu miejsce i posadz .... tłumaczy się, że nie chce mojego weng shui zepsuć a jakie tam weng shui w ogrodzie jak wszystko tak na o... wsadzone 
A oto mój azyl (link poniżej)
- Jojola
- 500p

- Od: 21 lip 2010, o 18:55
oj długo tu nie byłam i nadrobic musiałam wszystko
. dobrze że narzeczony dba o trawni i róże. :P dobre i na razie tyle. Muszu ma racje przekonuj, przekonuj, przekonuj. ja niestety popełniłam karygodne błędy
i teraz mam za swoje. mój szanowny nawet koszenie trawnika zwala na syna. o roslinach nic nie wie i wiedziec nie chce
- więc nawet w czasie koszenia muszę uważać aby mi czegoś nie wykosili. no troche jestem niesprawiedliwa
bo jak czasem ma wene to cos zrobi- jakąs altankę lub karmnik. a z roślin to najbardziej i jedynie tuje 
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- Sloneczko22
- 100p

Witam wszystkich
Ach ta pogoda w ogóle nie sprzyja wizytom na działce
Ja nie mogę narzekac na mojego narzeczonego:)Bo o trawniczek dba i o różyczki. Altanke, też zbudował. Chociaz na razie nie skonczyl
ale wazne ze jest sie gdzie przed deszczem schowac.
Stasiu ja mam dzialeczke za Glinankami
Mam pytanie, poniewaz moja mama kupiła ostatnio cebulki i miala to byc korona cesarska, ale znacznie sie rózni od korony którą ja kupiłam. Moze ktoś z was wie czy to korona??

Z góry dziekuje:)
Ja nie mogę narzekac na mojego narzeczonego:)Bo o trawniczek dba i o różyczki. Altanke, też zbudował. Chociaz na razie nie skonczyl
Stasiu ja mam dzialeczke za Glinankami
Mam pytanie, poniewaz moja mama kupiła ostatnio cebulki i miala to byc korona cesarska, ale znacznie sie rózni od korony którą ja kupiłam. Moze ktoś z was wie czy to korona??

Z góry dziekuje:)
- mirdem

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Słoneczko to są lilie

Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
- Sloneczko22
- 100p

Tak mi sie wydawało ze to nie moze byc korona, bo za bardzo sie różniła od tej którą ja kupiłam
No cóż zobaczymy jakie lilie z nich wyrosną...Moge je teraz posadzic czy poczekac z nimi do wiosny??
- Jojola
- 500p

ja swoje sadziłam jesienią i od tamtej pory zimują w gruncie. teraz także chciałabym dokupić jeszcze kilka cebul i będę sadzić. z tego co wiem to tylko biała lilia powinna zimować w piwnicy, to znaczy cebule przechowujemy w piwnicy i wysadzamy wiosną. ciekawe jakie to lilie?
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Słoneczko22 witaj wpadłam zobaczyć co u Ciebie sie dzieje i widzę ze wzięło Cie na dobre urządzanie ogrodu , dokupiłaś lilie ciekawa jestem odmiany mnie osobiście mażą się orientalne
ale jakoś nie mogę spotkać ich teraz ,możena wiosnę.
ale jakoś nie mogę spotkać ich teraz ,możena wiosnę.
- Jojola
- 500p

i co się dzieje z cebulami?
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie