Szczególnie zachwyciło mnie zdjęcie, na którym złote drzewa i zielone trawy przeglądaja się w niebieskiej tafli stawu...Cudo :P
Ogrody dwa
-
x-d-a
Re: Ogrody dwa
Iwonko, to u Ciebie już był taki przymrozek
Chyba takie "zimowe" fotki widzę na forum pierwszy raz w tym roku...Co nie zmienia faktu, że pięknie ujęłaś te posrebrzone roślinki i krajobrazy
Szczególnie zachwyciło mnie zdjęcie, na którym złote drzewa i zielone trawy przeglądaja się w niebieskiej tafli stawu...Cudo :P
Witaj Dalu,dziękuję, taki był piękny ten przymrozek, że z wrażenia nie spojrzałam nawet na termometr 
Po powrocie, trzeba było się wziąć ostro do pracy, bo roślinki czekały na posadzenie od zeszłego tygodnia, a niektóre nie były w dobrej kondycji.
Systematycznie powiększana rabata kwaśnolubnych

Moje zdechlaczki

Niestety nie do końca wypielone, ale jak trzeba wyrywać rabaty z trawnika to nie zawsze jest czas na oczyszczanie tych już istniejących, wszystko w swoim czasie
Zrobiłam też jaki taki porządek na dużej rabacie przy huśtawce, to na razie największa moja rabata i powoli rozrasta się w stronę rzeki. Jest na niej dużo roślin choć może teraz jeszcze tego nie widać, ale wiosną i latem....

Systematycznie powiększana rabata kwaśnolubnych

Moje zdechlaczki

Niestety nie do końca wypielone, ale jak trzeba wyrywać rabaty z trawnika to nie zawsze jest czas na oczyszczanie tych już istniejących, wszystko w swoim czasie
Zrobiłam też jaki taki porządek na dużej rabacie przy huśtawce, to na razie największa moja rabata i powoli rozrasta się w stronę rzeki. Jest na niej dużo roślin choć może teraz jeszcze tego nie widać, ale wiosną i latem....

- LaViol
- 500p

- Od: 11 lip 2010, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wyciągnęłam łeb z klasztornych ogrodów i zajrzałam do Ciebie, a tu takie śliczności 
A dmuchawiec, trawki oszronione i te kolorowe odbicia w stawie to najładniejsze zdjęcia
Bo naj... to rabata przy huśtawce
A dmuchawiec, trawki oszronione i te kolorowe odbicia w stawie to najładniejsze zdjęcia
Bo naj... to rabata przy huśtawce
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Wiolu
to znaczy, że Ci sie moja rabatka nie podoba ? 
A cóż to takiego
.
Działeczka piękna, aż się chce w niej popracować
Działeczka piękna, aż się chce w niej popracować
Witaj
hazart, a to chili
Dziękuję masz rację.
- LaViol
- 500p

- Od: 11 lip 2010, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No jak nie jak tak? Rabatka jest najładniejsza z natury.... a ze zdjęć te dmuchawce i inneaovin pisze:Wioluto znaczy, że Ci sie moja rabatka nie podoba ?
A to chili to zazdrość skręciła czy coś innego? ;)
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Może i tak bo rośnie w rabacie kwiatowej obok budlei i liliowców, biedaczka