Masz taką niesamowitą ilość roślin, że wkrótce będziesz ekspertem w dziedzinie rozpoznawania gatunków! Czuję, że będę korzystać z tego ;)

u Ciebie, to już jest prawdziwy ogród botaniczny
 u Ciebie, to już jest prawdziwy ogród botaniczny   ile Ty tych roślinek nakupowałaś
 ile Ty tych roślinek nakupowałaś   

,po długiej nieobecności .Mam nadzieję ,że wypoczęłaś i kupiłaś mnóstwo cudnych roślinek.
 ,po długiej nieobecności .Mam nadzieję ,że wypoczęłaś i kupiłaś mnóstwo cudnych roślinek.  

ależ niesamowite dyniowe plony - od razu zaświtała mi z pięknych pomarańczowych dyniek  jakaś śliczna jesienna dekoracja przed domem i na tarasie
 ależ niesamowite dyniowe plony - od razu zaświtała mi z pięknych pomarańczowych dyniek  jakaś śliczna jesienna dekoracja przed domem i na tarasie  

,
  ,  

ale wielgachne dynie
  ale wielgachne dynie  ,  a czy jest jakiś przepis na kompocik z dyni
,  a czy jest jakiś przepis na kompocik z dyni 

pobalowało by się troszeczkę .
 pobalowało by się troszeczkę .  Może nawet dzisiaj ,bo mamy rocznicę ślubu .Ale czy mój książe zabierze mnie tą karocą na bal .
 Może nawet dzisiaj ,bo mamy rocznicę ślubu .Ale czy mój książe zabierze mnie tą karocą na bal .  Tego nie wiem .
 Tego nie wiem .  

och,piekne,wielgachne,,....ale by wycinanko szło
  och,piekne,wielgachne,,....ale by wycinanko szło   
  Dynie wspaniałe
  Dynie wspaniałe  Oj, aż mi się zamarzyła zupka dyniowa, a jakoś nie chce mi się nosić z targu takiego ciężaru
  Oj, aż mi się zamarzyła zupka dyniowa, a jakoś nie chce mi się nosić z targu takiego ciężaru  Fajnie też wykorzystać dynie do jesiennych dekoracji domku i mieszkania :P
  Fajnie też wykorzystać dynie do jesiennych dekoracji domku i mieszkania :P