Moje roślinki ;)
Re: Moje roślinki ;)
Stasieńku ja kiedys próbowałam ukorzenic ananasa bo ja bardzo lubię surowe ananasy.
Wsadziam tą rozetę do ziemi ale mi chyba się nie ukorzeniła bo zgniła.A jak twoja ?
Wsadziam tą rozetę do ziemi ale mi chyba się nie ukorzeniła bo zgniła.A jak twoja ?
izka80 pisze:Stasieńku ja kiedys próbowałam ukorzenic ananasa bo ja bardzo lubię surowe ananasy.

Ja też je uwielbiam

a co do ananasa to jeszcze nie wiem bo wyczytałem że przed wsadzeniem rozetę trzeba przez tydzień przesuszyć więc na razie się suszy a potem zobaczymy

Moje roślinki
Pozdrawiam Staszek
Pozdrawiam Staszek
Będę czekał z niecierpliwościąanik pisze:Witaj Staszku. Wyglądaj jutro listonosza.

Moje roślinki
Pozdrawiam Staszek
Pozdrawiam Staszek
- monika r
- 100p
- Od: 6 sie 2010, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka
Będę śledzić losy Twojego ananaska,bo też mam zamiar sprawić sobie taką rozetkę.

Będę śledzić losy Twojego ananaska,bo też mam zamiar sprawić sobie taką rozetkę.
Pozdrawiam,
Monika R.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=37610" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika R.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=37610" onclick="window.open(this.href);return false;
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I ja życzę najlepszego chłopaku

- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczną kalatejkę sobie sprawiłeś 

monika r i arlet3 dziękuję za życzonka
anettadzięki kalatea na pewno się ucieszy jak jej powiem że się spodobała

anettadzięki kalatea na pewno się ucieszy jak jej powiem że się spodobała

Moje roślinki
Pozdrawiam Staszek
Pozdrawiam Staszek

Witam wszystkich w ten słoneczny niedzielny poranek co prawda z ogromnym bólom głowy

Na początek Kroton który trafił do mnie do odratowania i chyba mi się udało bo puszcza nowe listki i baardzo dużo pędów bocznych

Następne w kolejce jest to coś co nie wiem co to jest

Teraz czas na Arece jedną z moich największych dum

A teraz Fikus Benjamin który ładnie rośnie ale zrzuca liście na samym dole co mi się wcale nie podoba i nie wiem co zrobić przyciąć

Może teraz Bananek który rośnie nieprzerwanie i bardzo szybko w dodatku ładnie wybarwiły mu się listki

a to jego młodziki jak będę go przesadzał to młode się odsadzi i będą idealne na wymiankę z wami

Zobaczcie na jakie pomysł wpadłem z Cissusem na razie ta drabinka wygląda marnie taka goła ale mam nadzieję że to nię niebawem zmieni i będzie pięknie

i dwa moje cissusy razem

No i przyszedł czas na biedronkowe Fiołki z których bardzo się cieszę to moje pierwsze fiołki i odziwo rosną mi bez większych problemów
Biały

Ten na początku trochę się zatrzymała ale teraz już rozwija pączki

Kolejny do pokazania jest najnowszy nabytek kaktus szczepiony z biedronki

A tu mały Benek mój pierwszy ukorzeniony wypuszcza listki

Jaśmin
w całości

to już miał jak do mnie trafił

a tyle mu przybyło pod moją opieką

No i na razie tyle potem postaram się zrobić jeszcze jakieś fotki mam nadzieję że was nie zanudziłem

Moje roślinki
Pozdrawiam Staszek
Pozdrawiam Staszek
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Staszku, wielkie
dla twoich roślinek za to, że tak świetnie sobie radzą i pięknie u Ciebie rosną.

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Staszku pięknie rosną Ci wszystkie kwiatuszki
Jaśmin sporo u Ciebie podrósł, a bluszcze masz po prostu przepiękne, gęste i zdrowe. U mnie w domu był właśnie taki i dlatego mam do nich sentyment

Staszku te alokazje i `okazje` u mnie już były, oczywiście nie kupiłamstach93 pisze:od poniedziałku 4 października w biedronce alokazje za 7 zł![]()
ja oczywiście (a przynajmniej mam taką nadzieję )nie kupię

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam