KWIATOLANDIA u Wandy
Re: KWIATOLANDIA u Wandy
Chciałoby się tam wypocząć na słonku
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysiu, jesteś urocza jak zwykle!
Ula, gdybyś mieszkała bliżej, zaprosiłabym cię na kawkę na leżaczkach pod dębem.
Ula, gdybyś mieszkała bliżej, zaprosiłabym cię na kawkę na leżaczkach pod dębem.
Wandziu obiecuję, że jak mnie szlag trafi i będę chciała się wyluzować, wsiądę w busa i po 3 godzinach będę u Ciebie. Czasem bywam w Wawce. I czasem jak mam za dużo nerwó robię jedno czasem dwudniowe wyskoki. Inaczej dom by ze mną nie wytrzymał 

- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ładnie te hosty rosną w donicach, zastanawiam się, czy sobie w przyszłym roku jakiegoś okazu tak nie pohodować. A, no i łaciate storki eleganckie, trafiły w dobre ręce i na pewno się rozrosną! 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Sama wiesz, jaka w naszych rejonach kraju jest piaszczysta ziemia. Kiedy są upały wolę podlewać hosty w donicach, bo normalnie w ziemi nie mogłabym im nastarczyć tej wody. A strasznie lubię te rośliny. Miło mi, że do mnie zaglądasz z sąsiedniego wątku. Pozdrawiam serdecznieUni57 pisze:Ładnie te hosty rosną w donicach, zastanawiam się, czy sobie w przyszłym roku jakiegoś okazu tak nie pohodować. A, no i łaciate storki eleganckie, trafiły w dobre ręce i na pewno się rozrosną!

Wandziu
i ja się czasem poświęcam kupując już na przykład przekwitające storczyki,te właśnie niespotykane bo ciężko o takie odmiany albo są tak drogie,że daje sobie spokój.Awatarek super,ogród jak wspomniałam tajemniczy 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Dzięki Martyniu, czapkę do zdjęcia pożyczyłam od kapitana.maribat pisze:Wandziuniesamowity awatar
![]()
Dorotko, ja mam sporo reanimowanych storczyków i właśnie zapraszałam cię do drugiego mojego wątku (patrz w stopce) na wystwakę, którą urządziłam tym roślinkom. Tutaj bywasz u mnie często, ale tam ani razu. Zapraszam

Wandziu
z samego ranka
Tą firletkę mam, ale to nie przeszkadza by się pomieszała krew w ogrodzie
Pięknie się rozsiewa 
Natomiast to zdjęcie wyżej.. taki nostalgiczny ogród...
No więc wyglądamy listonosza?

Tą firletkę mam, ale to nie przeszkadza by się pomieszała krew w ogrodzie

Natomiast to zdjęcie wyżej.. taki nostalgiczny ogród...
No więc wyglądamy listonosza?

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O rany. to ja odwiedzałam cię w tym drugim wątku a w tym takie piękności. Trudno oczy oderwać. Człowiek by się z chęcią rozmarzył wśród tej zieleni. Ogród jak i dom masz bajkowy. Wszędzie pełno zielenie i kwiatów. Gratuluję i chylę czoła.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Aniu droga, odwiedziłaś mnie tutaj właśnie w dniu, w którym postanowiłam zamknąć jeden z wątków i przenieść wszystko do jednego, do Fiołkolandii. Zamierzam otworzyć wątek ogrodniczy. Prowadzenie ich wszystkich byłoby zbyt czasochłonne. Zapraszam cię więc za parę dni do mojego ogródka i serdecznie cię pozdrawiam.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Witam wszystkich odwiedzających.
Z DNIEM DZISIEJSZYM ZAMYKAM TEN WĄTEK I ZAPRASZAM DO ODWIEDZIN W DRUGIM WĄTKU "FIOŁKOLANDIA". MIŁO MI BYŁO WAS TUTAJ GOŚCIĆ I DZIELIĆ SIĘ SWOIMI RADOŚCIAMI I KŁOPOTAMI.
ZAPRASZAM TAKŻE DO MOJEGO NOWEGO WĄTKU, OGRODNICZEGO
Z DNIEM DZISIEJSZYM ZAMYKAM TEN WĄTEK I ZAPRASZAM DO ODWIEDZIN W DRUGIM WĄTKU "FIOŁKOLANDIA". MIŁO MI BYŁO WAS TUTAJ GOŚCIĆ I DZIELIĆ SIĘ SWOIMI RADOŚCIAMI I KŁOPOTAMI.
ZAPRASZAM TAKŻE DO MOJEGO NOWEGO WĄTKU, OGRODNICZEGO