Tajemniczy ogród Joli i Adama

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Tajemniczy ogród Joli i Adama

Post »

Witam Ciebie Tosiu w naszym ogrodzie ;:180 Bardzo miło czyta się tyle komplementów :tan Człowiek i jego dusza ogromnie się raduje. A artystka to ze mnie ale ze spalonego teatru... :;230 :;230

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zdjecia w promieniach słońca - bezcenne, podkreslają klimat Twojego pięknego ogrodu, że nie wspomnę o formowanych iglastych i skalniaku ;:180
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
MiCz
200p
200p
Od: 15 cze 2007, o 15:18

Post »

Rety, mnie już słów brakuje! Też siedzę i "g..ę rozdziawiam". PRZEPIĘKNIE ! ;:180
Mirka
Pozdrawiam Mirka
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tak Joluś....łatwe...tylko te kilka latek czekania...hmmm :roll:
A powiedz mi co to za liściaczka masz takiego "długiego" na 3 fotce :?: ...domyślam się że jego wygląd to zasługa Twojego kształtowania :?:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Jolu, gratuluję :D Efekt świetny!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

"pamelka" , "MiCz" , "Monia68" ;:180 Te Wasze pochwały są dla mnie motorem napędowym do dalszego działania ;:108

"FRAGOLA" Grazia -cierpliwość w tym przypadku daje fajny efekt ;:108 A liściaczek , o którego pytasz to właśnie forsycja , supre wygląda wiosną jak kwitnie , mam jeszcze kilka takich ale ukształtowanych na kulki - polecam też łatwa w produkcji :;230

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

A ja mam jedną starą forsycję...obcinam ją tylko górą bo nie wiem czy coś dało by się z niej jeszcze uformowac...muszę się jej przyjrzec ;:224
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Renatamama3
50p
50p
Od: 10 sie 2009, o 13:00

Post »

Piękinie ,romantycznie można się poczuć jak w bajce pozdrawiam
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

Pięknie ;:196 uwielbiam takie formowanie,naprawdę dodaje uroku :lol:
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Renatamama3 Witam bardzo się cieszę z odwiedzin dziękuję za miłe słówa.

"karina1" Karinko miło widzieć...słyszeć...czytać...Ciebie znowu . :wit Dziękuję i pozdrawiam .

No to wszyscy się chwalą żurawkami to i ja pokażę kilka ze swoich 50-ciu :;230 Już sama nie wiem która jest która :?: - ale chyba nie jest to ważne . Są śliczne wszystkie i dodają barw w naszym ogrodzie i świetnie się je rozmnaża :tan :tan :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

JOLU już od jakiegoś czasu ukradkiem podziwiam Twoje zmagania i jestem pod wrażeniem . Mostek, ufryzowane iglaczki i te kamieniste ścieżki . Tez zmałpowałam je od Ciebie ,gdyż bardzo mi się spodobały . . Oczywiscie nie mam tylu pomysłów a przydałby mi się taki architekt ogrodowy . na razie muszę być zadowolona z tego co mam chociaż jeszcze w ubiegłym roku to nie był ten sam ogródek ;:180
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p

Post »

Masz piędziesiąt żurawek :shock: ...ja niemam nawet pięciu,chociaż bardzo mi się podobają,ale niestety niemożna miec wszystkiego na raz(znaczy ja niemogę)bo chciejstw ciągle przybywa...oczywiście to w większości wina tego forum ;:224 ;:108
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

"JAKUCH" Witam ;:180 Jadziu fajnie ,że zdecydowałaś się napisać. Cieszę się ,że postanowiłaś wykorzystać kilka moich pomysłów . :tan " Architekt ogrodowy" :?: spodobało mi się to określenie , a tak na prawdę to chyba każdy z nas jest takim architektem u siebie bez względu na to czy coś wymyślimy sami czy pomysł zaczerpniemy od kogoś. A ja wciąż zmieniam, dokładam , przerabiam i też cieszę się z tego co mam.

"FRAGOLA" Graziu - popadłam w żurawkomanię :;230 kilka miałam resztę zakupiłam i mam przeszło 50 różnych. Oczywiście kilkanaście już podzieliłam i krzaczków jest o wiele więcej :;230 ale w moim wielkim ogrodzie to wciąż za mało :;230
Takich "chciejstw" to ja też mam więcej ...Mam ponad 20 różnych host i na wiosnę chcę powiększyć swoją kolekcję - bo one też dobrze się u mnie czują. A jeszcze dokupię hortensji i powiększę liczbę clematisów ...i zacznę kolekcjonować trawki... U mnie nie rośnie wszystko - teraz staram się kupować te roślinki ,które sprawdziłam i wiem,że się dobrze u mnie czują. ;:108

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24

Post »

Witam . Wpadłem z rewizytą i po mimo niedostępnych zdjęć na pierwszych stronach,po obejrzeniu następnych oczka stają dęba.Widać RĘCE MISTRZÓW.Zaimponowała mi ilość przeróżnych kamieni po prostu cudo ,kamienie zawsze podkreślają urodę wszystkich roślin.No i oczywiście fajni goście na stronie 12 .Ogrom pracy przy takim formowaniu krzewów oraz odpowiednia wiedza ,godne największego uznania .Nie można też pominąć małej architektury ogrodowej ,płoty,bramki, płotki i inne różności .Jestem pod wrażeniem i podziwiam :heja ;:138 :tan ;:180 ;:180
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Witaj Jolu,zawitałam do Waszego kamiennego ogrodu z rewizytą,nie ukrywam ze odwiedzałam Wasz ogród na początku tego wątku ale gdzieś mi później się zapodział,a szkoda bo tyle ciekawych rzeczy się u Was działo...przytulna altanka,kamienne ptaki,mnóstw żurawek,pięknie cięte iglaki i mogła bym jeszcze długo wymieniać...po prostu cudnie ... ;:138 ;:138 ;:138 ;:138
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”