Basieńko, niestety jeżówki nie było, ale ja będę w sobotę, to dokładnie sprawdzę i jak będzie, to Ci wezmę. Do soboty!
 Basieńko, niestety jeżówki nie było, ale ja będę w sobotę, to dokładnie sprawdzę i jak będzie, to Ci wezmę. Do soboty! 

Neluś, oczywiście, tą czarnuszkę chcę jak najbardziej. Tylko nie szalej z ilością. Kurde,żęby tak sąsiedzi chcieli swoje działki sprzedać. Oj, poszalałabym na większym areale!!!
 Neluś, oczywiście, tą czarnuszkę chcę jak najbardziej. Tylko nie szalej z ilością. Kurde,żęby tak sąsiedzi chcieli swoje działki sprzedać. Oj, poszalałabym na większym areale!!!  

.
 . super
 super

W sobotę jest więcej kwiatów. A jak będą to co? Wybierz się do Żurka w Świerklańcu i kupisz jaką chcesz.A takie, to Ci mogę dać!
 W sobotę jest więcej kwiatów. A jak będą to co? Wybierz się do Żurka w Świerklańcu i kupisz jaką chcesz.A takie, to Ci mogę dać!  ,
, , jeśli wiesz o jakie mi chodzi, to ja mam ich dużo.
, jeśli wiesz o jakie mi chodzi, to ja mam ich dużo.  

Jadzieńko, oczywiście,że pasuje!!!
 Jadzieńko, oczywiście,że pasuje!!! Adrianku, takie cóś nie wyględne mi wyszło, ale to można jeszcze przerobić!
 Adrianku, takie cóś nie wyględne mi wyszło, ale to można jeszcze przerobić!  . Kiedy się do mnie wybierzesz!? Dzięki,żę mnie odwiedziłeś! Zaraz pójdę z rewizytą!
 . Kiedy się do mnie wybierzesz!? Dzięki,żę mnie odwiedziłeś! Zaraz pójdę z rewizytą!  

Czy to oznacza, że nadchodzi zima?
  Czy to oznacza, że nadchodzi zima?  

Dzisiaj wypłynęły do wierzchu. Słoneczko je wywabiło. Ale się dziś narobiłam!! Ręka w łokciu nasuwa mnie niemiłosiernie. Ale mam super kolorowo!!!
 Dzisiaj wypłynęły do wierzchu. Słoneczko je wywabiło. Ale się dziś narobiłam!! Ręka w łokciu nasuwa mnie niemiłosiernie. Ale mam super kolorowo!!! 

,
,  

,hortensja uratowana z netto. Ciekawe, czy przezimuje?
,hortensja uratowana z netto. Ciekawe, czy przezimuje? 

, westerland ma 5 pąków!
, westerland ma 5 pąków!  

Jadziu, nawet całego krzaczora Ci mogę dać. A którą : różową czy łososiową?
 Jadziu, nawet całego krzaczora Ci mogę dać. A którą : różową czy łososiową? 

Jadziu, coś pięknego!!! Warto było popatrzeć! Ma gust dziewczyna, ale i kasę!! Pięknie to urządzili! Szacun!
 Jadziu, coś pięknego!!! Warto było popatrzeć! Ma gust dziewczyna, ale i kasę!! Pięknie to urządzili! Szacun!