może jutro na targu dostanę noże jednorazówki . Będą jak znalazł .
 może jutro na targu dostanę noże jednorazówki . Będą jak znalazł .Joluś pozdrawiam miło było Cię poznać i Twoją córeczkę

, pozdrawiam i zdrowia życzę ... jak ja Tobie zazdroszczę wypadów "na Barską" ...
 , pozdrawiam i zdrowia życzę ... jak ja Tobie zazdroszczę wypadów "na Barską" ... 

A sobota u Basi? Co o tym myslisz! No przecież musimy odebrać hibki!!!
 A sobota u Basi? Co o tym myslisz! No przecież musimy odebrać hibki!!!  

Na placu budowy nigdy nie byłaś? Nawet usiąść bedziesz musiała na odrapanej ławce
 Na placu budowy nigdy nie byłaś? Nawet usiąść bedziesz musiała na odrapanej ławce  
  gdybyś jutro wypatrzyła taką piekną jeżówkę, jak kupowałyscie z Jadzią...to ja poproszę.
 gdybyś jutro wypatrzyła taką piekną jeżówkę, jak kupowałyscie z Jadzią...to ja poproszę.

Wreszcie posadziłam goryczkę i opuncję na nowej rabatce!!
 Wreszcie posadziłam goryczkę i opuncję na nowej rabatce!!  

,
,  
   , podoba się?
 , podoba się? 

, jutro robię nastepne!
, jutro robię nastepne!  

, a co jeszcze posadziłaś na niej , bo tam są tam jakieś inne nie opisane roślinki ...
 , a co jeszcze posadziłaś na niej , bo tam są tam jakieś inne nie opisane roślinki ...
 ,ale jutro to chyba nadgonię . Fajna ta rabatka
 ,ale jutro to chyba nadgonię . Fajna ta rabatka

Greto, to lewisja czy jakoś tam!!
 Greto, to lewisja czy jakoś tam!!  sztuk 2
  sztuk 2  

żartuję miałam parę spraw do załatwienia . Sadzonkę ogórecznika możesz dostać jak chcesz . Zobacz w sobotę czy ta różana baba już jest
 żartuję miałam parę spraw do załatwienia . Sadzonkę ogórecznika możesz dostać jak chcesz . Zobacz w sobotę czy ta różana baba już jest

Witaj Izo, moje sikoreczki maja sie u mnie dobrze, bo zeżarły ok.50 kg słonecznika. Te malutkie,to nie chciały mi zejść z ręki. Mamusia ich donosiła im robaczki.  Były takie zmoknięte i zimne. Dziękuję za pochwały i odwiedzenie mojego azylku. Staram się jak mogę, ale dorównać niektórym forumowiczom nie dam rady- niestety!
 Witaj Izo, moje sikoreczki maja sie u mnie dobrze, bo zeżarły ok.50 kg słonecznika. Te malutkie,to nie chciały mi zejść z ręki. Mamusia ich donosiła im robaczki.  Były takie zmoknięte i zimne. Dziękuję za pochwały i odwiedzenie mojego azylku. Staram się jak mogę, ale dorównać niektórym forumowiczom nie dam rady- niestety!  Wczoraj odezwała się jeszcze moja zielona żabka-pupilka i chyba już szykuje się do zimy. Rybki też pływają głębiej, ale daję im jeszcze jeść. A moje sikorki już sprawdzają,czy słonecznik jest. Ale to jeszcze za wcześnie na dokarmianie.Pozdrawiam
 Wczoraj odezwała się jeszcze moja zielona żabka-pupilka i chyba już szykuje się do zimy. Rybki też pływają głębiej, ale daję im jeszcze jeść. A moje sikorki już sprawdzają,czy słonecznik jest. Ale to jeszcze za wcześnie na dokarmianie.Pozdrawiam