Ogród Kasi i Tomka - Czerwony mostek
Re: Ogród Kasi i Tomka 2009/2010
No to czeka Cię duuużo przyjemności przy sadzeniu
Ładna paczuszka 
-
Soczewka
- 1000p

- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cebulowa przesyłko ze ho ho Pochwal się co nabyłaś. Ja niestety nie lubię sadzić cebul, ale uwielbiam jak wiosną kolorowe kwiaty rozweselają rabatki.
I mimo że nie lubię sadz co roku zawsze dokupuję. No może nie w takich ilośćiach jak ty. W tym roku nabyłam czosnki, tulipany, i lilie, krokusy.
W sobotę są u nas targi kwiatów więć na pewno nie przejdę obojętnie obok straganów i coś zakupię
I mimo że nie lubię sadz co roku zawsze dokupuję. No może nie w takich ilośćiach jak ty. W tym roku nabyłam czosnki, tulipany, i lilie, krokusy.
W sobotę są u nas targi kwiatów więć na pewno nie przejdę obojętnie obok straganów i coś zakupię
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No fakt, paczuszka calkiem pokaźna. Ja też kupiłam, oczywiście nie takie ilości, bo u mnie co i rusz jakaś cebula. Muszę bardzo uważać przy sadzeniu.
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I dobrze Gosia pisze
u mnie co prawda jeszcze nie ma tak dużo cebul, ale na rabatki gdzie mogą być tylko ja mam wstęp z łopatką
Kasiu pochwal się nam co tam kupiłaś
please.
Kasiu pochwal się nam co tam kupiłaś
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Paczuszka super
Ja też zamówiłam na all.i czekam i czekam już 3 tyg. i jeszcze nic nie mam
i już powoli mnie roznosi,bo bym sobie już w ziemi pogrzebała.
Pochwal się co sobie tam kupiłaś
Ja też zamówiłam na all.i czekam i czekam już 3 tyg. i jeszcze nic nie mam
Pochwal się co sobie tam kupiłaś
-
alinaK

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
no Kasiu porównanie wypadło na 5+.pracowitość się OPŁACA.
-
Anula1213
- 200p

- Od: 31 lip 2009, o 08:26
Kasiu niezłe zakupy, mnie też ogarnia szaleństwo cebulkowe. 
-
Grzegorz B
Jestem pod wielkim wrażeniem waszych dokonań, tym bardziej, iż widziałem początki. Teraz to już jest pięknie a cóż będzie jak projekt zostanie zakończony ... EDEN !!! Trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Waszej myśli

- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Witam Cię serdecznie
Przejrzałam twój wąteczek- to w jaki sposób zestawiasz ze sobą roślinki.. no niesamowicie Ci to wychodzi.Masz pięknie- chyba jeden z najpiękniejszych ogrodów jakie tu wodziłam.Gratuluje
Łał jaka paczuszka- będziesz miała sadzenia, że cho cho ale w sumie warto bo potem ta wiosna
Przejrzałam twój wąteczek- to w jaki sposób zestawiasz ze sobą roślinki.. no niesamowicie Ci to wychodzi.Masz pięknie- chyba jeden z najpiękniejszych ogrodów jakie tu wodziłam.Gratuluje
Łał jaka paczuszka- będziesz miała sadzenia, że cho cho ale w sumie warto bo potem ta wiosna
Eden to mało powiedziane
córka śmiała się ze mnie jak sie zachwycałam twoimi suniami,co do mnie nie podobne ale po raz pierwszy powiedziałam głośno,ze takie pieski to bym chciała i od razu namawianie na kupno-no ale mamy znajdę-podrzutka,bardzo wdzięczną sukę kundla
podobną mam koncepcję z kamykami(tam gdzie masz leżaki)-tylko ja z trawami,mam teren ,,z górki,,dwustronnej i musze coś takiego wykombinować
a podobnej wielkosci paczuszke z tego samego żródła tez otrzymałam prawie 2 tyg temu
pozdrowionka
podobną mam koncepcję z kamykami(tam gdzie masz leżaki)-tylko ja z trawami,mam teren ,,z górki,,dwustronnej i musze coś takiego wykombinować
a podobnej wielkosci paczuszke z tego samego żródła tez otrzymałam prawie 2 tyg temu
- Kasia_Tomek
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 08:32
Maju Nie tak do końca zgodnie z planem
Masz rację Marto przyjemność była przy pierwszych paczuszkach, a jak sadziłam pomyślałam o Tobie ze masz rację, że znikają w ziemi i trzeba długo czekać na efekt, a przez to się robi to takie monotonne
Moniko piszesz że nie lubisz sadzić cebul, zgadzam się nudne zajęcie
A nabyłam:

Najmniejsza ilość z jednego rodzaju to 15 szt a największa 50
Gosiu, Jolu Jak tak dalej pójdzie to u mnie też miejsca zabraknie, ale jeszcze sporo
Reniuniek Pewnie już do Ciebie cebulki doszły, ale nie mogę zobaczyć jakie bo nie widzę Twojego wątku. Istnieje taki ?
Alinko,Grzesiu Dziękujęc
Anetko Pokaż jestem ciekawa jakie Ty zakupiłaś byłam u Ciebie i nic nie widziałam
Steasi Witam Cię u mnie i cieszę że się Tobie podoba.
Rybko Pieski Cię pozdrawiają. Takie znajdki jak Twój są najczęściej bardzo wierne.
W zeszłym roku też z tego źródła kupowałam, byłam bardzo zadowolona.
Masz rację Marto przyjemność była przy pierwszych paczuszkach, a jak sadziłam pomyślałam o Tobie ze masz rację, że znikają w ziemi i trzeba długo czekać na efekt, a przez to się robi to takie monotonne
Moniko piszesz że nie lubisz sadzić cebul, zgadzam się nudne zajęcie
A nabyłam:

Najmniejsza ilość z jednego rodzaju to 15 szt a największa 50
Gosiu, Jolu Jak tak dalej pójdzie to u mnie też miejsca zabraknie, ale jeszcze sporo
Reniuniek Pewnie już do Ciebie cebulki doszły, ale nie mogę zobaczyć jakie bo nie widzę Twojego wątku. Istnieje taki ?
Alinko,Grzesiu Dziękujęc
Anetko Pokaż jestem ciekawa jakie Ty zakupiłaś byłam u Ciebie i nic nie widziałam
Steasi Witam Cię u mnie i cieszę że się Tobie podoba.
Rybko Pieski Cię pozdrawiają. Takie znajdki jak Twój są najczęściej bardzo wierne.
W zeszłym roku też z tego źródła kupowałam, byłam bardzo zadowolona.
Niby monotonne, a jednak się spodobało
Bo to kolejne zakupy?
- Kasia_Tomek
- 500p

A trawka rośnie

Zobaczcie jaki prezencik urodzinkowy dostałam od Mojego Tomusia, to ten największy na środku rabaty
Pinus strobus ,pendula,

Zobaczcie jaki prezencik urodzinkowy dostałam od Mojego Tomusia, to ten największy na środku rabaty
Pinus strobus ,pendula,

- Kasia_Tomek
- 500p

Marto to nie kolejna, pokazałam co było w poprzedniej
Na ten sezon wystarczy.
Na ten sezon wystarczy.
Twój Tomek, widzę, nie jest drobiazgowy
Pendulowate sosny bardzo mi się podobają, ach, jak te gałązki zaczną się ścielić po ziemi....
Pendulowate sosny bardzo mi się podobają, ach, jak te gałązki zaczną się ścielić po ziemi....