Basiu, aksamitki też mam , ale za ogrodzeniem. Jak będę na ogródku, to cyknę im fotki. Są piękne, wielkie i kwitnące. Dziękuję za odwiedzinki. Udam się z rewizytą!
 Basiu, aksamitki też mam , ale za ogrodzeniem. Jak będę na ogródku, to cyknę im fotki. Są piękne, wielkie i kwitnące. Dziękuję za odwiedzinki. Udam się z rewizytą!  

Dziś u nas zimno. Pada deszcz. Nie byłam na ogródku. Wczoraj byłam na grzybach, Uzbierałam ok.30 kg i do północy walczyłam z nimi.Dziś kładłam do słoików i zamrażarki. Dużo wysuszyłam na 2 suszarkach.Mam doła, bo w domu grypa szaleje. Mama w łóżku, ojczym w szpitalu, a ja też zakichana! Myślę,że chociaż w sobotę bedzie słoneczko, bo wybieramy się na wystawę kwiatów.
 Dziś u nas zimno. Pada deszcz. Nie byłam na ogródku. Wczoraj byłam na grzybach, Uzbierałam ok.30 kg i do północy walczyłam z nimi.Dziś kładłam do słoików i zamrażarki. Dużo wysuszyłam na 2 suszarkach.Mam doła, bo w domu grypa szaleje. Mama w łóżku, ojczym w szpitalu, a ja też zakichana! Myślę,że chociaż w sobotę bedzie słoneczko, bo wybieramy się na wystawę kwiatów.  , tak mi szkoda tego lata.
, tak mi szkoda tego lata. , ładny ten pająk, ciekawe jak sie nazywa?
, ładny ten pająk, ciekawe jak sie nazywa?  , nie wiem skąd się wzięła nasturcja u mnie! Ale pozwoliłam jej rosnąć!
, nie wiem skąd się wzięła nasturcja u mnie! Ale pozwoliłam jej rosnąć!  

, astru ratują monotonie na ogródku. Ale jeszcze dużo kwiatów kwitnie. Ciekawe czy róża westerland zakwitnie,bo ma pąki.Zdąży?
, astru ratują monotonie na ogródku. Ale jeszcze dużo kwiatów kwitnie. Ciekawe czy róża westerland zakwitnie,bo ma pąki.Zdąży?
 tyle grzybów chyba będziesz miała jeszcze na drugie lato
  tyle grzybów chyba będziesz miała jeszcze na drugie lato  
  straszne
 straszne

oby tylko pogoda dopisała
 oby tylko pogoda dopisała a mam dla Ciebie już w domu, trawę opuncję oraz mikołajka.
 a mam dla Ciebie już w domu, trawę opuncję oraz mikołajka.
 Adrianie PW.
 Adrianie PW. 

Byłam dziś na ogródku i obciachałam wierzbę. Strasznie ja obciachałam! Dziś zakwitły dwa tygryski
 Byłam dziś na ogródku i obciachałam wierzbę. Strasznie ja obciachałam! Dziś zakwitły dwa tygryski 

, ziemowity są piękne.Podoba mi się ich kolor
, ziemowity są piękne.Podoba mi się ich kolor 

,
,  

, oczywiście różyczki
, oczywiście różyczki 

, będzie dalej, bo jeszcze mam co pokazać
, będzie dalej, bo jeszcze mam co pokazać  

Na ostatniej fotce pokazałam przyrosty Westerlandki. Ma 4 pączki,ale czy zakwitnie?
 Na ostatniej fotce pokazałam przyrosty Westerlandki. Ma 4 pączki,ale czy zakwitnie? ,
,  

,
,  

,
,  

Moje jednoroczne astry wcale nie wzeszły. Będę więc je podziwiałau Ciebie.
   Moje jednoroczne astry wcale nie wzeszły. Będę więc je podziwiałau Ciebie.