Moje zielone cztery kąty 2010 cz.2
Re: Moje zielone cztery kąty 2010 cz.2
Takie trawki to ja rozumiem
Też ciekawi mnie sposób zdobywania wolnego miejsca na rabatach. Mi jakoś coraz trudniej to przychodzi 
-
x-d-a
Gosiu, Twoje trawowisko (?) będzie świetną inspiracja dla mojego, które powolutku kształtuje się, na razie w głowie i w planach
Wszystko zależy od tego jakie trawki uda mi się kupić...
U mnie pogoda do prac ogrodowych -całkiem, całkiem, więc praca wre
Pisałaś dzisiaj na moim wątku o dobrodziejstwie posiadania wolnego czasu - każdy etap w życiu ma swoje plusy i minusy. Ja już mam za sobą ten trudny, ale piękny czas wychowywania dzieci i intensywnej pracy zawodowej, więc zasłużyłam na to, by teraz rozwijać swoje pasje i zainteresowania. "Jestem tego warta" jak mówi klasyczna reklama :P I Ty się doczekasz takich czasów, ale czy naprawdę spieszy Ci się do tego

Wszystko zależy od tego jakie trawki uda mi się kupić...
U mnie pogoda do prac ogrodowych -całkiem, całkiem, więc praca wre
Pisałaś dzisiaj na moim wątku o dobrodziejstwie posiadania wolnego czasu - każdy etap w życiu ma swoje plusy i minusy. Ja już mam za sobą ten trudny, ale piękny czas wychowywania dzieci i intensywnej pracy zawodowej, więc zasłużyłam na to, by teraz rozwijać swoje pasje i zainteresowania. "Jestem tego warta" jak mówi klasyczna reklama :P I Ty się doczekasz takich czasów, ale czy naprawdę spieszy Ci się do tego
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu no to miłej pracy
Widać moda na trawy 
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
To ja mam starsznie modną działkę - 100 m2 wszelkiego rodzaju trawska...nie do przejscia...

- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Piękne zdjęcia zrobiłaś. Choć jesiennie, uroczo! Piękne barwy, fajnie, kontrastowo zestawione rośliny!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
x_P-42
Ave, mogę pożyczyć Ci swoją maczetę.Mam dwie.Ave pisze:To ja mam starsznie modną działkę - 100 m2 wszelkiego rodzaju trawska...nie do przejscia...![]()
Gorzatko , ktoś kiedyś napisał, że trawy dla ogrodu są tym, czym przybranie do bukietu. Zawsze i do wszystkiego pasują.
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Kiedy Ty tyle trawek uzbierałaś?
Wszystkie piękne

Wszystkie piękne
Ufff... jestem...
Coś mi padło w łaptoku i musiałam się przeprosić ze starym kompem
Ekran: oczy bolą... klawiatura rozklekotana... mysz zamiast pada... buczy jak traktor... ale jest łączność ze światem
A propos pada... to pada... znów... wciąż... i nadal
Zero ogródka... się podlewa za to
Paweł... no coś Ty? Wierzę w Twoją niewyczerpaną inwencję... chyba, że całą poświęcisz na rzecz nowego pracodawcy
Dalu... niespieszno mi do wieku dojrzalszego... ale czasem... brak czasu jest dotkliwy... a jakoś nie ma szans wziać urlopu ot tak... żeby złapać oddech... wiesz... dzieci do szkoły, a ja do ogródka...
Jadziu... no widzisz... nawet popracować się nie da
Adrian... na targach zauważyłam dużą podaż traw... jako ekonomistka, powinnam znać teorię podaży i popytu... znaczy się: jest moda!
Ewa... bo Ty zawsze w awangardzie
Ciągle jestem pod wrażeniem Twoich liściorów
Miłka... to tylko zdjęcia... generalnie chyba nieładny mamy ten schyłek lata...
Polu... właśnie to mnie cieszy... te zimowe walory traw... ogród zimą jest taki pusty... a na iglaki nie mam miejsca (ani chyba nie mam do nich serca
)
Aniu... tak jakoś wyszło... trochę dostałam, trochę nabyłam... i są
Kochani... zmykam... bo to nie są warunki do pracy
Jeszcze parę zdjęć (na szczęście udało mi się wszystkie skopiować na pendrivy...)
Buuu... nie będzie zdjęć, bo nie mogę się przebić na tinypic
No to dobranoc
Coś mi padło w łaptoku i musiałam się przeprosić ze starym kompem
Ekran: oczy bolą... klawiatura rozklekotana... mysz zamiast pada... buczy jak traktor... ale jest łączność ze światem
A propos pada... to pada... znów... wciąż... i nadal
Zero ogródka... się podlewa za to
Paweł... no coś Ty? Wierzę w Twoją niewyczerpaną inwencję... chyba, że całą poświęcisz na rzecz nowego pracodawcy
Dalu... niespieszno mi do wieku dojrzalszego... ale czasem... brak czasu jest dotkliwy... a jakoś nie ma szans wziać urlopu ot tak... żeby złapać oddech... wiesz... dzieci do szkoły, a ja do ogródka...
Jadziu... no widzisz... nawet popracować się nie da
Adrian... na targach zauważyłam dużą podaż traw... jako ekonomistka, powinnam znać teorię podaży i popytu... znaczy się: jest moda!
Ewa... bo Ty zawsze w awangardzie
Miłka... to tylko zdjęcia... generalnie chyba nieładny mamy ten schyłek lata...
Polu... właśnie to mnie cieszy... te zimowe walory traw... ogród zimą jest taki pusty... a na iglaki nie mam miejsca (ani chyba nie mam do nich serca
Aniu... tak jakoś wyszło... trochę dostałam, trochę nabyłam... i są
Kochani... zmykam... bo to nie są warunki do pracy
Jeszcze parę zdjęć (na szczęście udało mi się wszystkie skopiować na pendrivy...)
Buuu... nie będzie zdjęć, bo nie mogę się przebić na tinypic
No to dobranoc
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
GOSIU nie wiem co się dzieje jakoś ostatnio kompy padają na twarz . Może już mają dosyć naszego klikania w klawiaturę i chcą trochę odetchnąć
. Tyle prac w ogrodzie a tu ciągle z nieba leje . Chyba już zwinę węża będzie raczej niepotrzebny
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Eeee! bez przesady!
Będzie jeszcze fajnie tej jesieni, niech tylko słońce zaświeci! 
Miłka
Gosiu, melduję posłusznie, że moje pniaki pocięte. plastry są tak fajne, że myślę o wyłożeniu nimi tarasy. Jak się sprawuje takie wysypanie kamolków wokół plastrów? Nie "noszą się"? Wygodnie się po tym chodzi? U mnie byłoby więcej drewna, kamolki tylko w szpary ewentualnie... Trawnik fajny 
Dagmara... nie tak hop siup!
Teraz te plastry należy nieco osadzić w ziemi... bo inaczej będą jeździć. Do tego celu potrzebne bywają silne, męskie ramiona... i gumowy młotek
Naprawiłam właśnie wspólnie z synem łaptoka
Magiczne wpisanie czarodziejskich formuł, zupełnie dla mnie niezrozumiałych... pomogło
W internecie znajdziesz receptę nawet na... brak internetu
I tinypic działa (Dawid... com... nie pl
)

Teraz te plastry należy nieco osadzić w ziemi... bo inaczej będą jeździć. Do tego celu potrzebne bywają silne, męskie ramiona... i gumowy młotek
Naprawiłam właśnie wspólnie z synem łaptoka
Magiczne wpisanie czarodziejskich formuł, zupełnie dla mnie niezrozumiałych... pomogło
W internecie znajdziesz receptę nawet na... brak internetu
I tinypic działa (Dawid... com... nie pl

-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale na tym z pl można wgrywać nawet 10 zdjęć naraz i bez tego kodu :Pdawidbanan pisze:Zobacz:
http://tinypic.pl/