, to właśnie powstaje domek dla mojej małej;) . Mam nadzieję, że do zimy zostanie skończony;)
 , to właśnie powstaje domek dla mojej małej;) . Mam nadzieję, że do zimy zostanie skończony;)
Uploaded with ImageShack.us

brawo dla męża.....tez bym takiego chciała.....męża.....to by coś koło domu zrobił....niekoniecznie domek.....
 brawo dla męża.....tez bym takiego chciała.....męża.....to by coś koło domu zrobił....niekoniecznie domek..... 

Gratuluję!
 Gratuluję!

.
 . informuję, że mój mąż poczuł się wielce doceniony i teraz chodzi jak paw
  informuję, że mój mąż poczuł się wielce doceniony i teraz chodzi jak paw  i powtarza jakiego to ja mam dobrego męża
  i powtarza jakiego to ja mam dobrego męża   
   Zobaczcie co to trochę dobrego slowa z mężami robi..
  Zobaczcie co to trochę dobrego slowa z mężami robi.. 

głową którą jednak kreci szyja(czyt;żona)
 głową którą jednak kreci szyja(czyt;żona)  

.
 .

. Ale cieszę się, że rosną:) Poza tym widzę u Ciebie takie cudeńka, że az głowa boli. Ja moje w tym roku musiałam odmładzac, bo zrobiły się takie jakieś "szkuciate"... , więc zbyt okazałe nie są. Może w przyszłym roku, za to będę miec po parę sztuk
 . Ale cieszę się, że rosną:) Poza tym widzę u Ciebie takie cudeńka, że az głowa boli. Ja moje w tym roku musiałam odmładzac, bo zrobiły się takie jakieś "szkuciate"... , więc zbyt okazałe nie są. Może w przyszłym roku, za to będę miec po parę sztuk  .
 . , co kwitło i niestety już przekwitło.
, co kwitło i niestety już przekwitło.
 [/URL]
[/URL]

Duże postępy zrobiliście,wszystko estetycznie i ładnie zrobione...też tak chce
 Duże postępy zrobiliście,wszystko estetycznie i ładnie zrobione...też tak chce  Ale jeszcze daleko mi do was...
 Ale jeszcze daleko mi do was...

.
 . .
 . .
 .