Pozdrawiam,
Ewelina

Widziałam identyczne w krakowskim Obi. Były jeszcze bordowe, ale mojej, żółtej wymarzonej nie znalazłam ;)
 Widziałam identyczne w krakowskim Obi. Były jeszcze bordowe, ale mojej, żółtej wymarzonej nie znalazłam ;)

Ale zapach mają cudny....tego nie można zaprzeczyć...
 Ale zapach mają cudny....tego nie można zaprzeczyć...

bardziej mi zależy na wyglądzie orchidei niż zapachu ;) piękny zapach to miły dodatek
 bardziej mi zależy na wyglądzie orchidei niż zapachu ;) piękny zapach to miły dodatek 
 ale na razie nie widać żeby się coś ruszyło
   ale na razie nie widać żeby się coś ruszyło 

Zostało jej już tylko kilka kwiatków.. Ale pocieszające jest to, że z oczek wypuszcza kolejne pędy (2 na głównym pędzie i 1 na pędzie keiki). Więc jeszcze będzie ładnie kwitnąć
 Zostało jej już tylko kilka kwiatków.. Ale pocieszające jest to, że z oczek wypuszcza kolejne pędy (2 na głównym pędzie i 1 na pędzie keiki). Więc jeszcze będzie ładnie kwitnąć 
 Wszystko pięknie rośnie i puszcza korzonki oprócz nowej, reanimowanej miniaturki... Ale mam nadzieję, że i na nią przyjdzie pora ;)
 Wszystko pięknie rośnie i puszcza korzonki oprócz nowej, reanimowanej miniaturki... Ale mam nadzieję, że i na nią przyjdzie pora ;)

Panowie z krzaczkami jakimś dziwnym trafem mieli też Phal
 Panowie z krzaczkami jakimś dziwnym trafem mieli też Phal  I oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam sobie kolejnego, chociaz miał być koniec w tym miesiącu
 I oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam sobie kolejnego, chociaz miał być koniec w tym miesiącu   ale jak to bywa z tymi ograniczeniami nie da się
  ale jak to bywa z tymi ograniczeniami nie da się  Zwłaszcza, że cena też była fajna. Muszę tam częściej zagłądać.
  Zwłaszcza, że cena też była fajna. Muszę tam częściej zagłądać. Różowy w pomarańczowe piegi z różową warżką. Ja nie wiem co jest z tymi różowymi Falkami... Nie Lubie za bardzo różu a Falki praktycznie wszystkie różowe :P
 Różowy w pomarańczowe piegi z różową warżką. Ja nie wiem co jest z tymi różowymi Falkami... Nie Lubie za bardzo różu a Falki praktycznie wszystkie różowe :P zaraz musze poszperać po forum i to zidentyfikować... Więc na razie - izolatka
 zaraz musze poszperać po forum i to zidentyfikować... Więc na razie - izolatka