Fajnie ,że mnie odwiedzacie
 Fajnie ,że mnie odwiedzacie  
 "Fabi 12"
 Już pokazywałam moją sosenkę ale nazwy  nie znam.To  pewnie jakaś zwykła ,która wpadła w moje łapki
  Już pokazywałam moją sosenkę ale nazwy  nie znam.To  pewnie jakaś zwykła ,która wpadła w moje łapki   i została ogolona.
  i została ogolona.  
 "dkny"
 Tych kolorów to jakoś wciąż u nas mało. A jesień zbliżającą się wielkimi krokami zaraz pokażę.
  Tych kolorów to jakoś wciąż u nas mało. A jesień zbliżającą się wielkimi krokami zaraz pokażę."Tamaryszek" "MiCz"
 U mnie wszystkie zdjęcia się otwierają więc nie wiem o co chodzi
  U mnie wszystkie zdjęcia się otwierają więc nie wiem o co chodzi  Zapraszam ponownie.
 Zapraszam ponownie."pamelka"
 cieszę się Jolu ,że mogłam poprawić Tobie nastrój
 cieszę się Jolu ,że mogłam poprawić Tobie nastrój  
 "[Iza]"
 za tydzień mam urlop i będzę miała więcej czasu - postaram się pokazać na jałowcu jak robię spiralkę i ogarnę inne cięte i wkleję ich fotki. A jałowiec lubi sobie odrosnąć więc może coś z tego będzie - nie pozbywaj się jego.
 za tydzień mam urlop i będzę miała więcej czasu - postaram się pokazać na jałowcu jak robię spiralkę i ogarnę inne cięte i wkleję ich fotki. A jałowiec lubi sobie odrosnąć więc może coś z tego będzie - nie pozbywaj się jego.Latarenki były solarne , mają kilka lat i już przestały świecić ale bardzo je lubię i są fajną ozdobą.
Pozdrawiam Jola.

Widzę, ża masz bardzo zdrowe hosty, moje już pobrązowiały częściowo albo je ślimaki podjadły
  Widzę, ża masz bardzo zdrowe hosty, moje już pobrązowiały częściowo albo je ślimaki podjadły