KWIATOLANDIA u Wandy
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
KWIATOLANDIA u Wandy
Witajcie! Kwiaty były u mnie w domu od zawsze. Podobnie w ogrodzie. Uważałam, że trawnik i iglaki to zdecydowanie za mało. Gdzieś tak od grudnia zainteresowałam się storczykami i byłam stałą czytelniczką działu Orchidarium. Zbierałam kolejne egzemplarze, ale nadal się nie rejestrowałam i tylko czytałam posty. Od pewnego czasu dopadła mnie mania kolekcjonowania fiołków i to również wskutek czytania postów. I tak to sobie trwało. W miarę upływu czasu zauroczyła mnie przesympatyczna atmosfera tego forum, przyjazne przyjmowanie nowych uczestników i naprawdę rodzinny klimat. Postanowiłam dołączyć do tego kwiatowego bractwa. I oto jestem. Chciałabym, aby w moim wątku było kolorowo i by ciągle coś się działo. Do tego oczywiście potrzebne są zdjęcia. I tu pojawia się problem. Jak je wstawiać. Widzę co prawda komunikat "Dodawanie zdjęć przez Fotosik", ale nie mam pojęcia, co robić dalej. Chciałabym, aby to były duże zdjęcia, takie jak u większości z Was, a nie małe ikonki, które czasem pojawiają się u początkujących. Czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która mnie w tym względzie pouczy, krok po kroku?
Drugie pytanie, to jak wstawić avatarka?
Drugie pytanie, to jak wstawić avatarka?
Re: KWIATOLANDIA u Wandy
Witaj Wando wśród nas
Z pomocą na pewno wszystko ogarniesz, wielu z nas zaczynało z trudnościami
*poszło pw

*poszło pw
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
- 500p
- Od: 2 sty 2010, o 21:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wandziu witaj na forum
jeśli chodzi o zdjęcia, to musisz wejsc sobie w "Dodawanie zdjec przez fotosik" wybrac
1) ZDJECIE 500PX
2) PRZEGLĄDAJ po kliknieciu na to pojawi Ci sie pcja wybrania zdjecia z Twojego komputer (dysku,pulpitu itp., w zależnosci gdzie masz skopiowane zdjęcia Twoich roslinek)
3) Jak Ci się już załączy zdjęcie to wtedy automatycznie link pojawi sie w odp.na Twoim wątku
I to chyba tyle, jak coś to pytaj na pewno są tutaj osoby juz bardziej doswiadczone, ode mnie chociażby
ale może Ci nie nagmatwałam..
Ja np. kiedyś logowałam się specjalnie na Fotosiku, ale doradziły mi osoby z forum,że wcale nie muszę tak robic, tylko od razu wklejac zdjęcia
Powolutku dojdziesz do wszystkiego, i dogonisz nas swoimi Pięknościami Zielonymi

jeśli chodzi o zdjęcia, to musisz wejsc sobie w "Dodawanie zdjec przez fotosik" wybrac
1) ZDJECIE 500PX
2) PRZEGLĄDAJ po kliknieciu na to pojawi Ci sie pcja wybrania zdjecia z Twojego komputer (dysku,pulpitu itp., w zależnosci gdzie masz skopiowane zdjęcia Twoich roslinek)
3) Jak Ci się już załączy zdjęcie to wtedy automatycznie link pojawi sie w odp.na Twoim wątku
I to chyba tyle, jak coś to pytaj na pewno są tutaj osoby juz bardziej doswiadczone, ode mnie chociażby

Ja np. kiedyś logowałam się specjalnie na Fotosiku, ale doradziły mi osoby z forum,że wcale nie muszę tak robic, tylko od razu wklejac zdjęcia

Powolutku dojdziesz do wszystkiego, i dogonisz nas swoimi Pięknościami Zielonymi

Ja gapa
Wanda chyba jeszcze nie może wysyłać pw
Wiolka wszystko super opisała
Czekamy na foteczki

Wiolka wszystko super opisała

Czekamy na foteczki

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Dziękuję Wam serdecznie. Jak widzicie z avatarem już sobie dzięki wam poradziłam. Co prawda jakiś nieostry wyszedł, ale na razie niech zostanie. Za jakiś czas powalczę ze zdjęciami.
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak Ci się znudzi,zawsze możesz przecież zmienićwanda7 pisze:. Jak widzicie z avatarem już sobie dzięki wam poradziłam. Co prawda jakiś nieostry wyszedł, ale na razie niech zostanie. .

- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Wandziu śliczne okazy ujawniłaś, takie dorodne
A tam, na półeczce, w malutkich doniczkach.. cóż tam się kryje??

A tam, na półeczce, w malutkich doniczkach.. cóż tam się kryje??
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
O, to będzie słodko i kolorowo
Widzę.. są etykiety- pewnie odmianowe
*jestem Marta

*jestem Marta

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- renata_22
- 200p
- Od: 25 mar 2010, o 19:06