Ogródek AGNESS cz. 5
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 5
Mnie też czeka wykopywanie roślin do doniczek, bo będę podłączała kanalizację i wodę, ale nie wiem czy zdecyduję się w tym roku. 

- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja nie uprawiałam z przodu ogrodu przez 17 lat wiedząc, że kiedyś może stanie tam dom!
Ale ja wtedy nie miałam jeszcze szmergla na punkcie ogrodu.

Ale ja wtedy nie miałam jeszcze szmergla na punkcie ogrodu.

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
17 lat
Ja tylko 5, a i tak myślałam, że to strasznie dużo. Do tej pory przód mam tylko częściowo zrobiony.

Ja tylko 5, a i tak myślałam, że to strasznie dużo. Do tej pory przód mam tylko częściowo zrobiony.
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Agnieszko w dzisiejszy typowy jesienny dzień ,gdzie za oknem panuje ponury mokry z silnym wiatrem dzień, wybrałem się na spacer po Twoim ogrodzie. Ilość kwitnących kwiatów i starannie utrzymany ogród pozwala mi choć przez chwilę zapomnieć o zbliżającym się końcu lata.
Pozdrawiam Zenek
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ AGNIESZKO!
Pokazałaś piękne zakątki Swojego ogródka. Ślicznie wyglądają ostatnie kwitnące rośliny
na tle iglaków. Podobają mi się nieformalnie zaaranżowane rabatki

Pokazałaś piękne zakątki Swojego ogródka. Ślicznie wyglądają ostatnie kwitnące rośliny
na tle iglaków. Podobają mi się nieformalnie zaaranżowane rabatki

-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Witaj AGNIESZKO, podobnie jak ZENEK i ja wybrałem się na spacer do Twojego ogrodu, by wśród pięknych kwiatów zapomnieć że za oknem zimno, wietrznie i jesiennie.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witam,faktycznie dzisiaj zimno i nie miło na dworze i prognozy na najbliższe dni też nie są obiecujące,ale ja mam nadzieje na piękną słoneczną Polską jesień i długo jeszcze cieszyć się takimi widokami jak pokazała Agnieszka ... :
-
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Agnieś - piękne są te twoje zakątki i zaułki. Takie przytulne
Patrzę na tą masę żurawek, już migoczą kolorami, jak się rozrosną to będzie roztańczone listowie. Chroń je przed fachowacami! Oni nawet kamień potrafią zniszczyć.... rzecz jasna niechcący
Augusta Luisa marzy Ci się? Proponuję kupienie porządnego, licencjonowanego krzaczka. Moja "piracka" szczepiona na pieńku pomimo solidnego zabezpieczenia obmarzła. Poza tym solidna sadzonka to połowa sukcesu w uprawie róży, więc warto zainwestować i cieszyć się latami. Nie mówiąc o tym, że uszanujemy pracę twórcy
Zaglądnij do Rosarium, przy zakupie paru róż koszt przesyłki się rozłoży 

Augusta Luisa marzy Ci się? Proponuję kupienie porządnego, licencjonowanego krzaczka. Moja "piracka" szczepiona na pieńku pomimo solidnego zabezpieczenia obmarzła. Poza tym solidna sadzonka to połowa sukcesu w uprawie róży, więc warto zainwestować i cieszyć się latami. Nie mówiąc o tym, że uszanujemy pracę twórcy

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Kochana Agniesiu
wielka paka z roślinkami dotarła - szybko i cało ,
jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna , przesyłam moc
Jakie było moje zdziwienia jak zobaczyłam tyle pięknych kwiatów ;:25 ;:25

jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna , przesyłam moc

Jakie było moje zdziwienia jak zobaczyłam tyle pięknych kwiatów ;:25 ;:25
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Agnieszko mimo opadów Twoje rabaty wyglądają imponująco .
Genia
Genia

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś Twoje języczki szybciutko urosną, to są sprinterki
Moje mają 3 lata i są juz naprawdę ogromne
Grażynko ja kocham kamień w ogrodzie, powiem szczerze, że takie obłożenie rabat przy trawniku jest dość kłopotliwe, bo trawa wrasta, ale ja mimo wszystko z nich nie zrezygnują. Dla mnie ten widok wart jest odrobiny pracy z wyrywaniem trawska od czasu do czasu
Poluś u mnie na szczęście tylko jedna ściana tarasu będzie kłopotliwa, bo obsadzona roślinkami. Ale kwiatuszki posadzone najbliżej ściany po prostu wykopię, bo to pewne, że nie upilnuję
Iguś tak niestety będę musiała zrobić, to będzie praca na szczęście tylko na jeden dzień, tak, że roślinki jednego dnia wykopię a na drugi z powrotem wsadzę.
Gosiu u Ciebie to poważna robota
u mnie tylko kładzenie styropianu i marmolitu na cokół wokół domu i na tarasie.Ale jedna rabatka zagrożona
Miłko teraz to już byś nie wytrzymała
Zenku dziękuję za odwiedziny, cieszę się że moje kwiatuszki pozwoliły Ci oderwać się trochę od chlapy za oknem
Krysieńko dziękuję
Mój ogródek jest zdecydowanie nieformalny, mnóstwo tu roślin w różnych kolorkach. Tak jak kocham wesoło i niezobowiązująco 

Grażynko ja kocham kamień w ogrodzie, powiem szczerze, że takie obłożenie rabat przy trawniku jest dość kłopotliwe, bo trawa wrasta, ale ja mimo wszystko z nich nie zrezygnują. Dla mnie ten widok wart jest odrobiny pracy z wyrywaniem trawska od czasu do czasu

Poluś u mnie na szczęście tylko jedna ściana tarasu będzie kłopotliwa, bo obsadzona roślinkami. Ale kwiatuszki posadzone najbliżej ściany po prostu wykopię, bo to pewne, że nie upilnuję

Iguś tak niestety będę musiała zrobić, to będzie praca na szczęście tylko na jeden dzień, tak, że roślinki jednego dnia wykopię a na drugi z powrotem wsadzę.
Gosiu u Ciebie to poważna robota

Miłko teraz to już byś nie wytrzymała

Zenku dziękuję za odwiedziny, cieszę się że moje kwiatuszki pozwoliły Ci oderwać się trochę od chlapy za oknem

Krysieńko dziękuję

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tadeuszu dziękuję za odwiedziny
Na dworze faktycznie zimno i mokro . Dobrze,że choć możemy wirtualnie pospacerować wśród kwiatów
Marylu ja też cały czas mam nadzieję, że jesień będzie ciepła i piękna z fruwającymi nitkami babiego lata i wspaniale poprzebarwianymi drzewami i krzewami
Izuś dziękuję za miłe słowa
Moje wszystkie pienne różyczki wymarzły tej zimy
Zaraz pooglądam ofertę Rosarium
Dziewczyny też chwalą zakupy na allegro u Flasha, ale on chyba jeszcze nie wystawił swoich róż, no i nie wiadomo, czy będzie miał Augustę w ofercie
Bożenko bardzo się cieszę, że paczka dotarła
Niech Ci roślinki pięknie rosną
Geniu dziękuję, na szczęście , mimo, że pada bez przerwy, to deszczyk jest bardzo fajny, gęsty i drobny, nie niszczy roślin

Marylu ja też cały czas mam nadzieję, że jesień będzie ciepła i piękna z fruwającymi nitkami babiego lata i wspaniale poprzebarwianymi drzewami i krzewami

Izuś dziękuję za miłe słowa

Bożenko bardzo się cieszę, że paczka dotarła

Geniu dziękuję, na szczęście , mimo, że pada bez przerwy, to deszczyk jest bardzo fajny, gęsty i drobny, nie niszczy roślin

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Jakie ładne bodziszki jeszcze kwitną
Moje już nie chcą kwitnąć
U nas nie pada tylko wieje .
Odbierz P.W .

Moje już nie chcą kwitnąć

U nas nie pada tylko wieje .
Odbierz P.W .

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu mnustwo kolorów u Ciebie w ogrodzie.
Kuklik powtórnie zakwitł. Będę musiała sprawdzić swojego.
Kuklik powtórnie zakwitł. Będę musiała sprawdzić swojego.