Przypomniałaś mi,że muszę dokupić chryzantem wielkokwiatowych, może teraz są tańsze , niż przed Świętami WŚ?
Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.5
-
x_P-42
Re: Kolorowy Ogród Geni 2010 cz.5
Gieniu, oglądałam Twoje fotki z naszego Ogrodu Japońskiego. Teraz także jest ładnie, ale na przełomie maja i czerwca.... Marzenie.
Przypomniałaś mi,że muszę dokupić chryzantem wielkokwiatowych, może teraz są tańsze , niż przed Świętami WŚ?
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Polu to znaczy ,że muszę w przyszłym roku na przełomie maja i czerwca znowu jechać do
Wrocławia.

Wrocławia.

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu przepiękne rośliny przywiozłaś ze swoich wojaży
Chryzantemy cudo, będziesz je wysadzała do ogrodu, czy będą mieszkały w donicach 
-
x_P-42
Ano ... musisz się poświęcić.e-genia pisze:Polu to znaczy ,że muszę w przyszłym roku na przełomie maja i czerwca znowu jechać do
Wrocławia.
- e-genia

Agnieszko chryzantemy zostaną w donicach .
Polu to żadne poświęcenie tylko wielka przyjemność .
Genia
Polu to żadne poświęcenie tylko wielka przyjemność .
Genia
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
WITAJ GIENIU!
To u Ciebie kwitną już zimowity?
To u Ciebie kwitną już zimowity?
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Niezłe zdobycze,czy to żurawka ,a chryzantemy bardzo obiecujące i śliczna różyczka ,czy to naprawdę ziemowity ,chyba z lodówki
Pozdrawiam .
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Geniu - już Ci zimowity zakwitły!!!
No to teraz zacznie się cały festiwal!
No to teraz zacznie się cały festiwal!
- e-genia

Krysiu, Aleksander, Przemku to na pewno zimowity ,kwitną już od tygodnia .To jakaś wczesna odmiana .
Aleksander na 4 zdj, żurawka .
Genia
Aleksander na 4 zdj, żurawka .
Genia
- piofigiel
- 1000p

- Od: 11 lis 2009, o 17:15
Witaj Geniu widzę że wakacyjny czas wykorzystałaś do spotkania z przyjaciółmi forumkami, to bardzo sympatyczne że miłość do roślin przysparza wielu nowych znajomości i przyjaźni. Można przy okazji takich spotkań, oddać w dobre ręce, nadwyżkę wyhodowanych roślin, każdy z nas chętnie podzieli się roślinami, wiesz to dobrze bo sama ofiarujesz wiele roślin, które potem pięknie rosną w naszych ogrodach.
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- e-genia

Tomku takie spotkania są bardzo sympatyczne i jak powiedziałeś można przy okazji powymieniać się swoimi roślinkami , ale najbardziej ciekawe jest poznawanie ludzi i ich ogrodów w realu .

A to cynie z którymi się wczoraj pożegnałam , musiałam zrobić miejsce pod irysy troszkę było mi ich szkoda bo jeszcze pięknie wyglądały .
Genia

A to cynie z którymi się wczoraj pożegnałam , musiałam zrobić miejsce pod irysy troszkę było mi ich szkoda bo jeszcze pięknie wyglądały .
Genia
-
krzysztof01
- 1000p

- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Kontakt:
Przecież one były w pełni kwitnieniae-genia pisze:A to cynie z którymi się wczoraj pożegnałam , musiałam zrobić miejsce pod irysy troszkę było mi ich szkoda bo jeszcze pięknie wyglądały .
- e-genia

Krzysztof u mnie wielkich możliwości nie ma a irysy muszą mieć przestrzeń .
A cyniami cieszyłam się już długo z półtora miesiąca
Genia .
A cyniami cieszyłam się już długo z półtora miesiąca
Genia .
-
tadeusz48

- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj GENIUw nowym wątku, od dwóch dni u nas leje i staram się ten czas wykorzystać na nadrobienie zaległości na Forum. Miło cię widzieć w kolejnym , pięknym zakątku Polski, gościć taką osobę jak Ty z mężem to sama przyjemność, ja również mogłem tego zaszczytu dostąpić.
W ogrodzie jak zwykle kolorowo od ciągle kwitnących kwiatów. Z deszczu cieszę się bo było u nas już naprawdę sucho, mam nadzieję że jak się ociepli to i w lasach pojawią się grzyby. Niedługo mam zamiar przystąpić do do poważnych"przemeblowań " w ogrodzie by wreszcie przenieść otrzymane od Ciebie kwiaty na stałe miejsce na rabatach kwiatowych.
W ogrodzie jak zwykle kolorowo od ciągle kwitnących kwiatów. Z deszczu cieszę się bo było u nas już naprawdę sucho, mam nadzieję że jak się ociepli to i w lasach pojawią się grzyby. Niedługo mam zamiar przystąpić do do poważnych"przemeblowań " w ogrodzie by wreszcie przenieść otrzymane od Ciebie kwiaty na stałe miejsce na rabatach kwiatowych.
- e-genia

Witaj Tadeuszu to ja bardzo się cieszę że mogłam zobaczyć Twój piękny ogród .
U nas bardzo mokro deszcze padają prawie co dzień od ponad miesiąca albo i dłużej ,właśnie zaczął padać i musiałam uciekać z ogrodu , ale myślę że to tylko chwilka i zaraz wrócę do swojej pracy w ogrodzie .
Słyszałam że w naszych lasach są grzyby , tylko oczywiście ja nie chodzę bo nie chciałabym potruć rodziny
, nie znam się na grzybach .
A z tymi kwiatami to pewnie narobiłam Ci tylko kłopotu
Pozdrowienia dla Ciebie i rodziny
Genia
U nas bardzo mokro deszcze padają prawie co dzień od ponad miesiąca albo i dłużej ,właśnie zaczął padać i musiałam uciekać z ogrodu , ale myślę że to tylko chwilka i zaraz wrócę do swojej pracy w ogrodzie .
Słyszałam że w naszych lasach są grzyby , tylko oczywiście ja nie chodzę bo nie chciałabym potruć rodziny
A z tymi kwiatami to pewnie narobiłam Ci tylko kłopotu
Pozdrowienia dla Ciebie i rodziny
Genia