Ogródeczek An-ki cz.3
Re: Ogródeczek An-ki cz.3
Aniu jak myślisz Nela kupi jakieś róże czy nie.Ona tam chyba oszaleje z zachwytu, oby jej tylko dopisała pogoda.Śmialiśmy się jak byli u mnie że najlepiej jak zabiorą przyczepkę na kwiaty.
Aniu, pięknie kwitnie Twój Warwick. Rok temu kupiłam w markecie Warwicka, a wyrosła duża żółta, chyba Crown Princess Margareta, wśród innych różowych róż 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko szykuj placyk, bo jak Nela wróci, to z pewnością coś wyląduje w twoim ogródku.....
A jak po ulewach przetrwały róże , czy nadal tak pięknie kwitną ?
A jak po ulewach przetrwały róże , czy nadal tak pięknie kwitną ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow, tymi różami położyłaś nas, mnie szczególnie, na łopatki (nie mylić z łopatą)

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Jurku-dziękuję,właśnie w tej chwili ja dotarłam do domu.Opowieściom nie było końca.Róże będa przetransportowane jutro bo nie wiadomo kiedy zrobiło się ciemno.Bardzo nas rozbawiła pomyłka osób o tym samym imieniu
Pozdrawiam serdecznie.
Kogro-wylądowało,wylądowało.
Róże jeszcze pięknie kwitną ale sama wiesz,że te deszcze bardzo je niszczą,szybciej obsypują się.
Stasiu-bardzo dziękuję to bardzo miłe słowa.
Foggio-właśnie takie niespodzianki denerwują bo chociaż róża zamieniona jest piękna to n ie pasuje nam na grządce i trzeba przesadzić a tego chcemy uniknąć.
Danusiu i żebyś wiedziała,że przyczepka na pewno rozwiązałaby problem
Ale jakoś pomieściła wszystko w bagażniku i na tylnym siedzeniu.
Pozdrawiam serdecznie.
Kogro-wylądowało,wylądowało.
Róże jeszcze pięknie kwitną ale sama wiesz,że te deszcze bardzo je niszczą,szybciej obsypują się.
Stasiu-bardzo dziękuję to bardzo miłe słowa.
Foggio-właśnie takie niespodzianki denerwują bo chociaż róża zamieniona jest piękna to n ie pasuje nam na grządce i trzeba przesadzić a tego chcemy uniknąć.
Danusiu i żebyś wiedziała,że przyczepka na pewno rozwiązałaby problem
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Ghislaine de Feligonde powtórzyła kwitnienie ale bardzo skąpo.Nie mniej nadal zachwyca TRIKOLOREM.

Lavender Pinocchio na zdjęciu urzeka ale w realu niekoniecznie

Lavender Pinocchio na zdjęciu urzeka ale w realu niekoniecznie

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu Ghislaine de Feligonde tak jak opisywałaś,wygląda prześlicznie,to pewnikiem zasługa dobrej ręki jej pani...a i pożywek ,które jej serwujesz
Lavender przybiera coraz bardziej właściwe jej barwy,może za rok pokaże się nam w pełnej krasie...?
Lavender przybiera coraz bardziej właściwe jej barwy,może za rok pokaże się nam w pełnej krasie...?
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Aniu
twoje róże to po prostu cudeńka
A fotki to majstersztyk 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANUŚKO pochwal się co kupiłaś a GF ślicznie wygląda
.
Aniu,Nelu,Jadziu-dziękuję za wizytę.
Jadziulko kupiłam 2szt Dronning Margrethe-pełne,jasnoróżowe niewielkie kwiaty.Wys.od 50-120cmszeroka do 120cm.
Sissel Renaissance i Teasing Georgia a Nela to wszystko przywiozła z W-wy plus swoje cudeńka.

Uploaded with ImageShack.us

Jadziulko kupiłam 2szt Dronning Margrethe-pełne,jasnoróżowe niewielkie kwiaty.Wys.od 50-120cmszeroka do 120cm.
Sissel Renaissance i Teasing Georgia a Nela to wszystko przywiozła z W-wy plus swoje cudeńka.

Uploaded with ImageShack.us

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu, znowu piękne różyczki pokazałaś.
Zakupy tez super. A ja już chyba nic nie zmieszczę u siebie 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Teasing Georgia i Dronning piękne . Ta 1 tez była w moim zamyśle widziałam ją gdzieś w ofercie . Widzę ,że bardziej odpowiadają Ci Anuś pastele, a mnie bardziej wyraziste ,dlatego uwielbiam czerwień