Widoczki z Beskidów - cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie. Jadąc do centrum, skręcasz w lewo przed wjazdem na rynek w Ustroniu na Zawodzie w kierunku piramid. Pierwszą w prawo skręcasz i jedziesz cały czas prosto. Wyjeżdżasz na skrzyżowaniu w lewo na Równicę. Przed tym skrzyżowaniem jest ten fragment drogi.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
I to jest ta dobra strona tego forum.Czego nie wiesz - zajrzyj do forum - można by rzucić takie hasło. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
No to widocznie nigdy nie interesowały Cię takie dziwne rzeczy. Mnie z kolei interesuje wszystko co "jest nie z tej ziemi". Jakoś udział w tym dziwnym teraz kołowrocie życia mnie nie bawi. Wolę się wyciszyć a sensacje odkrywać sama, niż ekscytować się tym co świat narzuca. Może to przychodzi z wiekiem ? 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Jesienne widoczki niestety się skończyły.Teraz pokażę kilka zdjęć zimowych z okolic Ustronia-Polany w Beskidach.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko, troszkę mnie tutaj nie było a tu takie fotki, że aż mało z krzesła nie spadłem
. Grażynko niektóre z nich to prawdziwe arcydzieła, aż nie można się napatrzeć
. Ta jesień jest fantastyczna i mi się na pewno nie znudziły te widoczki, są one tak rozmaite, że za każdym razem nie mogę się na nie napatrzeć, ale teraz będę to powtarzał, przeszłaś samą siebie, bo te np. z świerkami ze złotem spływającym między nimi, to piękno, artyzm w każdym calu, jak i to ostatnie z seri jesiennej nie do opisania... Już sobie ustawiłem na tapetę jedno z tych zdjęć i będę co tydzień zmieniał na inne.
Strumyczki, to również perły, górskich pejzaży, które zawsze wzbudzają zachwyt a zimowe widoki, to w mojej okolicy są wciąż deficytowe, więc zawsze z wielką zazdrością spoglądam na tą olbrzymią pelerynę, jaka okrywa te magiczne miejsca. Ach chciało by się poczuć u siebie smak górskiej zimy
Ale żeś mi dzisiaj rozjaśniła noc tymi cudami, wielkie DZIĘKUJĘ ;:91 za te nadwyjątkowe pejzaże, które chciałoby się mieć na codzień za oknem

Strumyczki, to również perły, górskich pejzaży, które zawsze wzbudzają zachwyt a zimowe widoki, to w mojej okolicy są wciąż deficytowe, więc zawsze z wielką zazdrością spoglądam na tą olbrzymią pelerynę, jaka okrywa te magiczne miejsca. Ach chciało by się poczuć u siebie smak górskiej zimy

Ale żeś mi dzisiaj rozjaśniła noc tymi cudami, wielkie DZIĘKUJĘ ;:91 za te nadwyjątkowe pejzaże, które chciałoby się mieć na codzień za oknem

- kogra
- Przyjaciel Forum
Grzesiu - cieszę się że zrobiłeś sobie z nich tapetę . Ja też tak mam i każdy tydzień zmieniam na inny. 
Jeżeli chcesz to wyślę Ci na e-maila w pełnym rozmiarze {na tapetę},tylko napisz które zdjęcia by to miały być.

Jeżeli chcesz to wyślę Ci na e-maila w pełnym rozmiarze {na tapetę},tylko napisz które zdjęcia by to miały być.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Cieszę się bardzo Lucynko że podobają Ci się moje zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko, bardzo dziękuję z miłą chęcią skorzystam z Twojej wspaniałomyślności, bo faktycznie te są troszkę małe i trzeba rozciągać a to powoduje utratę wyrazistości.kogra pisze:Grzesiu - cieszę się że zrobiłeś sobie z nich tapetę . Ja też tak mam i każdy tydzień zmieniam na inny.
Które zdjęcia

Jeszcze raz bardzo dziękuję