Nieśmiało przedstawiam......
Na przyszłość już wiem że nie mogę przesyłek zostawiać w rękach swojego M. W pewnym momencie to już się poważnie zaczęłam zastanawiać czy paczki wogle zostały nadane; pomyślałam sobie że może zamiast na pocztę zaniósł je do śmietnika
Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aleś tych rurek nakręciła, jeszcze czegoś takiego nie widziałam. A kiedy cykniesz fotkę, długo się to robi?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A nie mówiłam,że jesteś zdolna bestia!!!
Kochana, a jaki papier do tego użyłaś?
Kochana, a jaki papier do tego użyłaś?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Jaki śliczny ten koszyczek , ja taki też chcę.....
A tak to pooglądałam wasze kwiatki są cudne, ale wam zazdroszczę macie taaakie piękne.
Już trochę od was się poduczyłam i może kiedyś będę miała też takie ładne.
A co do koszyczka , bardzo proszę dajcie jakieś instrukcje , też chcę spróbować coś takiego zrobić
A tak to pooglądałam wasze kwiatki są cudne, ale wam zazdroszczę macie taaakie piękne.
Już trochę od was się poduczyłam i może kiedyś będę miała też takie ładne.
A co do koszyczka , bardzo proszę dajcie jakieś instrukcje , też chcę spróbować coś takiego zrobić
Basqa, Elka ... nie wiem u kogo znalazłam opis...ale nie mogę...chyba...tutaj tego podac... więc i tak muszę Wam powrzucac na PW
pomlowany...jescze tylko troszkę mokry..
Papier z najzywklejszej gazety codziennej...paski wycinam z wysokości i 7 cm na szerokośc...przy zwijaniu pomagam sobie patyczkiem do szaszłyków i końcóweczkę sklejam klejem do papieru...i tak trzeba patyczków nakręcic dośc sporo....reszta instrukcji to już na PW
Jakbyście miały pytania to krzyczcie!!!
pomlowany...jescze tylko troszkę mokry..

Papier z najzywklejszej gazety codziennej...paski wycinam z wysokości i 7 cm na szerokośc...przy zwijaniu pomagam sobie patyczkiem do szaszłyków i końcóweczkę sklejam klejem do papieru...i tak trzeba patyczków nakręcic dośc sporo....reszta instrukcji to już na PW
Jakbyście miały pytania to krzyczcie!!!
Regulamin zabrania linków bez zgody