Śledzenie odpowiedzi w temacie???
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Śledzenie odpowiedzi w temacie???
Pomimo wyboru właśnie tej opcji (jak w temacie) nie jestem informowany na mail o odpowiedzi w najważniejszym dla mnie temacie - czyli "Nasz ogród - Barbara i Andrzej (paco)" - cóż to może być???( w innych tematach jestem informowany
).

Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Własnie tak mam zrobione ja widzę "Przestań śledzić ten temat"!eMZet pisze:Czekaj, chyba niedawno to "przerabiałem". Masz ustawione na dole strony "Śledź ten temat". Kliknij w ten napis by zmienił się na "Przestań śledzić ten temat". Otrzymasz pożadany rezultat.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Ja mam zaznaczoną opcję NIE i też mi przychodzą powiadomienia na maila.Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość.
Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości Tak Nie
Jest to dosyć uciążliwe, ponieważ mam codziennie do kasowania masę niepotrzebnych maili.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
A do mnie czasem przychodzą, a czasem nie
Nic nie zmieniam w ustawieniach, czytam na bieżąco tj. klikam w odnośniki w mailach, a i tak czasem coś się blokuje w powiadamianiu. Może system ma za dużo maili do wysłania 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Witam
Nie . tu nie gra roli czy system ma mało czy dużo.
Kiedyś to mnie również zastanawiało i doszedłem jak to działa (tak mi się wydaje)
Wygląda to tak:
Odznaczenie w profilu działa od momentu zmiany do wszystkich pisanych maili
A więc odznaczenie (na pusto) od dziś nie będzie dotyczyło okresu wątków, które nas informują automatycznie (gdyż było zaznaczenie w Profilu w czasie ich pisania na TAK ) - przypadek Marioli54
Należy aby już nie otrzymywać więcej subskrypcji starych wątków wyłączyć śledzenie ich w tych wątkach (na dole strony ) w chodząc w nie (lub klikając na dole maila link (przestań śledzić ten wątek)
Proponuję (osobiście tak mam) wyłączyć w Profilu informowanie o nowych odpowiedziach w temacie (domyślnie)
a jedynie tylko wybrane - interesujące nas tematy zaznaczyć na dole strony opcją (Śledź odpowiedzi w tym temacie) będąc w interesującym nas do subskrypcji wątku (wówczas tylko te będziemy otrzymywać).
Pozdrawiam
Mam nadzieję , że napisałem w miare przejrzyście
Nie . tu nie gra roli czy system ma mało czy dużo.
Kiedyś to mnie również zastanawiało i doszedłem jak to działa (tak mi się wydaje)

Wygląda to tak:
Odznaczenie w profilu działa od momentu zmiany do wszystkich pisanych maili
A więc odznaczenie (na pusto) od dziś nie będzie dotyczyło okresu wątków, które nas informują automatycznie (gdyż było zaznaczenie w Profilu w czasie ich pisania na TAK ) - przypadek Marioli54
Należy aby już nie otrzymywać więcej subskrypcji starych wątków wyłączyć śledzenie ich w tych wątkach (na dole strony ) w chodząc w nie (lub klikając na dole maila link (przestań śledzić ten wątek)
Proponuję (osobiście tak mam) wyłączyć w Profilu informowanie o nowych odpowiedziach w temacie (domyślnie)
a jedynie tylko wybrane - interesujące nas tematy zaznaczyć na dole strony opcją (Śledź odpowiedzi w tym temacie) będąc w interesującym nas do subskrypcji wątku (wówczas tylko te będziemy otrzymywać).
Pozdrawiam
Mam nadzieję , że napisałem w miare przejrzyście

- paco
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
Dziękuję! - sprawdzę jak będzie w takiej wersji działało powiadamianie!!!
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,