Begonia i nagarbia są śliczne
Roślinki Ani cz. 7
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Roślinki Ani cz. 7
Aniu,dobrze że chociaż ból Ci nie dokucza
Czy ta begonia rośnie w formie drzewka?
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Celinko,trzynastka pisze:No Aniu to byś musiała zamienić się ze mną, u nas chłodno od paru dni![]()
dzisiaj wyjątkowo jest chłodno
Aniu,anik pisze:Nagarbia taka malutka a już puściła pączuszka. Ślicznie wygląda. Ja też mam taka malutką, ciekawe kiedy puści pączka.
ja to się zdziwiłam tym bardziej że teraz kwiaty poszły na drugi plan i mimo to niektóre dzielnie to znoszą a nawet sprawiają mi takie miłe kwitnące niespodzianki
Renatko,nuta23 pisze:Na nagarbii kwitnienie dopiero się zaczyna bo te wszystkie cosie z ciemnym czubkiem to pąki.
ja to już się nie mogę doczekać pełnego rozkwitu
Rysiu,SunFlower pisze:Aniu ślicznie nagarbia rośnie i kwitnie- to chyba najmniej problemowa roślina, jeśli spasuje jej miejsce
z tym miejscem masz rację.....mam dwie nagarbie w tym samym pomieszczeniu ale niestety jedna marudzi - jakiś odmieniec z niej
Edytko,Edyta 74 pisze:Czy ta begonia rośnie w formie drzewka?
begonia rośnie jak chce
Ja też coś nie mam weny na pisanie... dbaj o siebie bo zdrowie najważniejsze 
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniuś miło Cię zobaczyć choć niestety w gipsie ale kotki widzę umilają Ci czas. Roślinki chcą też humorek Ci poprawić i zakwiają. Wytrzymaj jeszcze i dbaj o siebie. Buźka 
- Andziax007

- Kontakt:
Dziękuję dziewczyny za tyle miłych pochwał i słowa otuchy
Powiem szczerze mam już dość tej szyny....nic mnie nie boli a mimo to muszę ją znosić
Jeszcze tydzień i już jej nie będę mieć ale niestety jak mi ją ściągną będę musiała bardziej uważać na nogę bo już nie będzie żadnego usztywnienia i żebym czasem nie przeholowała za bardzo na początku z chodzeniem
Jakoś mi te dni szybko mijają mimo że nic nie robię tylko siedzę albo leżę z nogą w górze
Powoli dochodzę do ładu z ustawianiem kwiatów po remoncie....M zamontował kwietniki, haczyki i jeszcze nawet wszystkie kwiaty poustawiał oczywiście ja siedziałam i mówiłam gdzie i który powinien iść
Muszę jeszcze dokupić dwa kwietniki rozporowe do dwóch pomieszczeń i wtedy będę mogła powiedzieć że wszystko jest tam gdzie powinno być
Ale z kupnem kwietników chwilowo muszę się wstrzymać...do zimy myślę że już je będę mieć i już będą odpowiednio zagospodarowane
Cieszę się że roślinki kwitną bo przynajmniej umilają mi czas. Na chwilę obecną kwitną 2 begonie stale kwitnące i teraz będzie kwitnąć 'Tamaya' i nagarbia
Kloniki zrobiły sobie przerwę w kwitnieniu i ani jeden na chwilę obecną nie ma pąków
Dobra zmykam lulu bo już mi się oczy zamykają
Powiem szczerze mam już dość tej szyny....nic mnie nie boli a mimo to muszę ją znosić
Jeszcze tydzień i już jej nie będę mieć ale niestety jak mi ją ściągną będę musiała bardziej uważać na nogę bo już nie będzie żadnego usztywnienia i żebym czasem nie przeholowała za bardzo na początku z chodzeniem
Jakoś mi te dni szybko mijają mimo że nic nie robię tylko siedzę albo leżę z nogą w górze
Powoli dochodzę do ładu z ustawianiem kwiatów po remoncie....M zamontował kwietniki, haczyki i jeszcze nawet wszystkie kwiaty poustawiał oczywiście ja siedziałam i mówiłam gdzie i który powinien iść
Muszę jeszcze dokupić dwa kwietniki rozporowe do dwóch pomieszczeń i wtedy będę mogła powiedzieć że wszystko jest tam gdzie powinno być
Ale z kupnem kwietników chwilowo muszę się wstrzymać...do zimy myślę że już je będę mieć i już będą odpowiednio zagospodarowane
Cieszę się że roślinki kwitną bo przynajmniej umilają mi czas. Na chwilę obecną kwitną 2 begonie stale kwitnące i teraz będzie kwitnąć 'Tamaya' i nagarbia
Kloniki zrobiły sobie przerwę w kwitnieniu i ani jeden na chwilę obecną nie ma pąków
Dobra zmykam lulu bo już mi się oczy zamykają
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Aniu czasem nic nie boli a jeszcze trzeba ..dasz radę dzielna laska z Ciebie 
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniu i do Ciebie w końcu dotarłam uff
chyba już nigdzie nie wyjadę, bo kilka dni mnie nie było a nie mogę się wyrobić z zaległościami
Nagarbia ślicznie zaczyna kwitnąć
i begonki też jak wszystko zresztą
Niech Ci noga szybko do ładu dojdzie 
Nagarbia ślicznie zaczyna kwitnąć
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oby wszystko stawało się we wszystkim po twojej myśli,Aniu. Spokojnej nocki i kolorowych senków. Pa.

- Andziax007

- Kontakt:
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Ślicznie Tobie róże kwitną. Co to jest na przedostatnim zdjęciu?
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- iwosia88
- 1000p

- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Aniu, piękne różyczki
Miłego dnia 
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam 
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona