Może sama spróbuję je u siebie wyhodować...
 Może sama spróbuję je u siebie wyhodować...   A zaglądać do ciebie będę oczywiście częściej ;)
  A zaglądać do ciebie będę oczywiście częściej ;)
 Może sama spróbuję je u siebie wyhodować...
 Może sama spróbuję je u siebie wyhodować...   A zaglądać do ciebie będę oczywiście częściej ;)
  A zaglądać do ciebie będę oczywiście częściej ;) Staszek  ,  ja z rewizytą u Ciebie, wszystkie kwiatuchy masz śliczne, zadbane. Roślinki z nasionek pięknie Ci rosną, miałam też dawno, dawno temu cytrynkę wyhodowaną  z pestki,  a klonik  super
 Staszek  ,  ja z rewizytą u Ciebie, wszystkie kwiatuchy masz śliczne, zadbane. Roślinki z nasionek pięknie Ci rosną, miałam też dawno, dawno temu cytrynkę wyhodowaną  z pestki,  a klonik  super 
 chętnych zapraszam na pw
 chętnych zapraszam na pw  

Staszku
 Staszku   

i chyba będę miec szczepkę
  i chyba będę miec szczepkę  
 kwiatuszki mu przekwitły i nie wiem muszę go chyba więcej podlewać
  kwiatuszki mu przekwitły i nie wiem muszę go chyba więcej podlewać  

zapraszam częściej
 zapraszam częściej  

stach93 pisze:Mój Klonik jakoś znowu nie chce rosnąćkwiatuszki mu przekwitły i nie wiem muszę go chyba więcej podlewać
 Wiesz ta ciocia od której mam dostac tego klonika, a która tez go ma, mówila,że on bardzo lubi wode
 Wiesz ta ciocia od której mam dostac tego klonika, a która tez go ma, mówila,że on bardzo lubi wode   
   musi byc czesto podlewany
  musi byc czesto podlewany 

Staszku, niezły busz
 Staszku, niezły busz   Bardzo mi się spodobała kordylina
 Bardzo mi się spodobała kordylina  Swoją kupiłam obciętą z jednym odrostem, a teraz ma już drugi
 Swoją kupiłam obciętą z jednym odrostem, a teraz ma już drugi 

Jeżeli myślę o tym samym co ty to to jest Cytrynkasari pisze:Staszku ale u Ciebie ogrom kwiecia ;:83 wszystkie zieleniutkie i zadbane, bluszczyk na ścianie ładniutki
A na ostatnim zdjęciu na pierwszym planie czy to marmurek???

stach93 pisze:Jeżeli myślę o tym samym co ty to to jest Cytrynkasari pisze:Staszku ale u Ciebie ogrom kwiecia ;:83 wszystkie zieleniutkie i zadbane, bluszczyk na ścianie ładniutki
A na ostatnim zdjęciu na pierwszym planie czy to marmurek???
 No to teraz dałam plamę
 No to teraz dałam plamę