Jak dużo gości
Witam serdecznie.
Stasiu, ta niebieska roślinka to jednoroczna Lobelia- ja niezbyt lubię niebieski.

Co do gęsi jest ze mną już kilka lat i bardzo ją lubię. To ona, ale nie ma imienia
może wspólnie jej nadamy imię? A która to lilia ananasowa?
Tamaryszku, może nie będę oryginalna ale powiem, że uwielbiam hosty i żurawki. Co nie znaczy, że inne rośliny mnie nie interesują.Łubin kwitnie mi po raz pierwszy i chyba jest kilka kolorów w jednej kepie (a miał być czerwony) Marzy mi się rabatka hortensjowo, azaliowo, rododendronowa. Ciekawe czy to możliwe? A obrzerze jest rzeczywiście z pozostałych dachówek.
Skorpion, a już myślałam że o kaktusie wszyscy zapomnieli i nikt nie wraca do poprzednich stron.Te dalie faktycznie są niskie ale to są jednoroczne siewki. Nie wykopuje ich.
Grzegorz, miło cię powitać w moich progach. na poprzednich stronach koleusów jest więcej.
Moniko, dziękuje za wyczerpującą odpowiedz.
Pati, nie znam się na eukomisach mam go pierwszy rok i nie umiem powiedzieć, czy jest duży,czy mały. A jeśli chodzi o leśna rabatkę to ze słowem'' leśny''mam inne skojarzenia, ale ty możesz mieć takie.
Fragola, miło że ci się mój piękniś podoba i nie martw się i twój się wykaraska i cię zachwyci.