a niektórzy narzekają, że ciągle pada deszczToska pisze:
Z tricolorki pączki pospadały bo nie podlałam , finki też nie podlałam ale stała na zewnętrznym parapecie i deszcz ją podlewał więc się paki utrzymały
Hoye moja obsesja :-)
-
heliofitka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: HOYE moja obsesja :-)
O rany jestem chora
........na hoye

Diament ja też jestem chora mam okolo 60 - 70 odmian i niektore po kilka sztuk .
Nie liczyłam z rok i ostatnio podawalam znajomej przez skype co mam a ona liczyła w domu mam coś około 100 a u babci wole nie myśleć .
Czasami przeraża mnie to ile mam hoy , nawet ostatnio stwierdzilam że taka iloś c nie wyglada ciekawie na 4 oknach i 2 półkach oraz meblach ale nie mam zamiaru z tym nic robić bo je kocham .
Teraz nie odzywam się do męża i odezwe sie dopiero jak mi obieca że poszeży parapety
No albo coś wymyśli bym miala gdzie dac hoye ktore zabiore na zimę od babci
Nie liczyłam z rok i ostatnio podawalam znajomej przez skype co mam a ona liczyła w domu mam coś około 100 a u babci wole nie myśleć .
Czasami przeraża mnie to ile mam hoy , nawet ostatnio stwierdzilam że taka iloś c nie wyglada ciekawie na 4 oknach i 2 półkach oraz meblach ale nie mam zamiaru z tym nic robić bo je kocham .
Teraz nie odzywam się do męża i odezwe sie dopiero jak mi obieca że poszeży parapety
No albo coś wymyśli bym miala gdzie dac hoye ktore zabiore na zimę od babci
Jestem hoyomaniaczką
Basiu a może jakoś na półkach na ścianie je ulokować bo takie ściśnięte nie mają wyglądu. hoja zawsze musi mieć słońce?
Ja mieszkam w domu jedn i też nie mam za bardzo miejsca bo nie mam odpowiednich parapetów
Ja mieszkam w domu jedn i też nie mam za bardzo miejsca bo nie mam odpowiednich parapetów
Jak sprzedam to co przywiozłam to i miejsca trochę się zrobi . Ściany mam za zimne by hoye na nich wisiały 
Jestem hoyomaniaczką
Malenka lacunosa serduszkowa wkoncu zaczyna rosnąć , zabilam ich tyle zanim się dogadałyśmy że szkoda mowić

Jestem hoyomaniaczką
- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
śliczna jest,czasami trzeba coś zabić zeby doswiadczenia nabrać,sa takie uparciuchy
No i finka kwitnie juz po raz 3 ale tym razem ma chyba zamiar rozwinąć kwiatki wszystkie na raz juz kwitnie na 3 pypciach

U stoneany też zapowiada się urodzaj
Zawsze był jeden kwiatek

U stoneany też zapowiada się urodzaj

Jestem hoyomaniaczką
- Delete

- Od: 16 maja 2009, o 09:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne masz te hoje.
Ja dzisiaj byłem u was i kupiłem w kwiaciarni carnosę. ;)
Pozdrawiam, Bartek.
Kaktusy... / Doniczkowce
Kaktusy... / Doniczkowce
No to jeszcze kilka fotek , bo udało mi się je zrobić troszkę lepsze ( chyba )
No i więcej kwiecia się otworzylo

Poleciałam sprawdzic co to za biłe kłaczki , wystraszyłam się że waełnowiec ale na szczęście to się perlit przyczepił
No i więcej kwiecia się otworzylo

Poleciałam sprawdzic co to za biłe kłaczki , wystraszyłam się że waełnowiec ale na szczęście to się perlit przyczepił
Jestem hoyomaniaczką
- Tryamour
- 500p

- Od: 22 cze 2010, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Agnezja
- 200p

- Od: 7 lis 2009, o 11:42
Basiu, to jedno z piękniejszych kwitnień hojkowych jakie widziałam, a poza tym to aparat fot. chyba coraz bardziej Cię lubi. 
Agnezjo ja mam zwykła cyfrówkę już i dopiero teraz poznaje jej możliwości .
Niedawno się dowiedziałam że ma tryb makro i powoli uczę sie jak go wykożystywaĆ .
Podobno mam jeden z lepszych cyfrowych w niskiej cenie
Tylko najlepiej fotki robi w trybie ręcznym a to jeszcze czarna magia magia
Niedawno się dowiedziałam że ma tryb makro i powoli uczę sie jak go wykożystywaĆ .
Podobno mam jeden z lepszych cyfrowych w niskiej cenie
Tylko najlepiej fotki robi w trybie ręcznym a to jeszcze czarna magia magia
Jestem hoyomaniaczką
No to jeszcze jedna albo dwie ktore zachwycają mnie swoim szybkim wzrostem .
Dwa kochane makarony :-D
Mniejszy makaron jest od Isary tylko dodalam kilka gałazek by bylo gęściej Dodawałam tyle ile udało mi się uciąć z mojej by nie byla krotsza niż metr . Czyli niektóre maja 2 węzły a inne jeden a jeszcze inne 4 każda sie ukorzeniła i rośnie
Bylo 5 ale wydawało mi się malo to dodałam 9 i teraz mam 14 w jednej doniczce czy to sie nazywa jakos ?
Czy to jest choroba /

No i wielki makaron w 2 ujęciach bo nie wiedziałam jak pokazać jego gęstość :oops:

Ta większa zaczyna puszczać dużo pączków więc może donisi ciążę :-D
Bo pierwszą poronila :(
Dwa kochane makarony :-D
Mniejszy makaron jest od Isary tylko dodalam kilka gałazek by bylo gęściej Dodawałam tyle ile udało mi się uciąć z mojej by nie byla krotsza niż metr . Czyli niektóre maja 2 węzły a inne jeden a jeszcze inne 4 każda sie ukorzeniła i rośnie
Bylo 5 ale wydawało mi się malo to dodałam 9 i teraz mam 14 w jednej doniczce czy to sie nazywa jakos ?
Czy to jest choroba /

No i wielki makaron w 2 ujęciach bo nie wiedziałam jak pokazać jego gęstość :oops:

Ta większa zaczyna puszczać dużo pączków więc może donisi ciążę :-D
Bo pierwszą poronila :(
Jestem hoyomaniaczką
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
no i proszę tutaj cię znalazłam, to witam
przed chwila gdzie indziej gadałyśmy o linearis
(tam jestem żabą)