EWUNIU już czytałam co napisałaś u siebie . Wiesz nie wiem jak nazywa się ta lilia, ale tę nazwę sobie wpiszę na pewno wiesz co mówisz . Dopiero ją pierwszy raz widzę ,ale bardzo mi się podoba taka inna niż wszystkie moje lilie .
OLU to jest floks gwiażdzisty taka jego nazwa ma jakieś 1/2 m.wys. Mają dosyć sztywne łodyżki
IRENKO to nie moje oczy tylko taki kolaż zrobiłam . Jak nie mam co robić to się bawię zdjęciami i akuratnie te okulary pasowały mi do tej lilii
TOSIU super że juz jutro wracasz szkoda ,że nie zawitałaś do Bożenki miałabyś co oglądać
AGA nawet mi sie podobają te floksy mam je 1 raz z wiosennego siewu
HANIU specjalnie dla Ciebie jego sesja . Uwielbiam robić mu fotki jest taki fotogeniczny . W sumie to do tej nazwy jeszcze trzeba dodać Uncle Valter . Pod jesien łapie go plamistość choć nie zawsze takie pojedyncze listki i kwitnie do zimy non stop . Jestem z niego, Glorii i Fresji bardzo zadowolona . To były moje pierwsze zakupy różane . Mam je już 5 rok

. Ta kompozycja została celowo tak zrobiona i dopiero jak obejrzałam zdjęcie bardzo mi sie spodobała . Lilie są po jednej i po drugiej stronie krzaczka teraz dosadziłam jeszcze żółtego liliowca . Sorry haniu ten 1 to nie Burgund