Trzy lata temu zostawiłam ogród na półtora miesiąca pod opieką M- możesz sobie wyobrazić, co zastałam po powrocie
Mój pas startowy, czyli wąska działka :) - cz. 3
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój pas startowy, czyli wąska działka :) - cz. 3
Dominiko, mniemam, że wyjazd był udany
Trzy lata temu zostawiłam ogród na półtora miesiąca pod opieką M- możesz sobie wyobrazić, co zastałam po powrocie

- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Monia - trawa wysoka, to prawda, ale nie az tak, zeby zolwia zakrylo (on taki maly nie jest), notabene znow zwial i chyba wiem jak (jedna, srodkowa cegla byla przesunieta, cofnieta, i chyba wspinal sie na ten uskok i dalej, wyzej i faktycznie skakal - Gosia miala racje
). Ze znalezieniem go nie bylo problemu - buszowal w swoim ulubionym miejscu wsrod krzewow owocowych
Monia - 1,5 mies. bez opieki? Strach pomyslec
Wyjazd udany, pewnie 
Monia - 1,5 mies. bez opieki? Strach pomyslec
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
No to super!
My zaliczyliśmy pogoń za świnką morską, która "jakoś tak" wydostała się na ogród z klatki...złapaliśmy ją pod krzakiem róży ;-)
No to czekamy na nowe zdjęcia. No dobra, możesz najpierw trochę poplewić
My zaliczyliśmy pogoń za świnką morską, która "jakoś tak" wydostała się na ogród z klatki...złapaliśmy ją pod krzakiem róży ;-)
No to czekamy na nowe zdjęcia. No dobra, możesz najpierw trochę poplewić
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dobre wieści, czyli żółwik poszedł na przekąskę

- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajnie ,że tup tuś się znalazł. Teraz jak wie ,że moze się wydostać będzie częściej uciekać .
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No a gdzie fotki z pobojowiska 
-
Jurek

- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Wieści dobre, ale nie dla zółwiaAniaDS pisze:Dobre wieści, czyli żółwik poszedł na przekąskę![]()
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
foty!! foty!! My chcemy foty 
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Dominiko, cieszę się, że uciekinier wrócił na swoje miejsce
Kochana, powiem Ci szczerze, że wolałam siedzieć półtora miesiąca w Chorwacji w domu nad brzegiem ciepłego morza niż zastanawiać się nad chwastami
Ogród opanowałam w ciągu tygodnia, a wrażenia niezapomniane!! Grunt to właściwe priorytety!!
Udanej niedzieli
Kochana, powiem Ci szczerze, że wolałam siedzieć półtora miesiąca w Chorwacji w domu nad brzegiem ciepłego morza niż zastanawiać się nad chwastami
Udanej niedzieli
- dominikams

Z powodu awarii mojego laptopa foty musza poczekac. Moze dzis uda mi sie uporac z tym zgrywaniem
Kwitnie mi Merkury 2000 - roza okrywowa (o dlugich przewieszajacych sie pedach), jest cala w jakims buszu chwastowym i prawie jej nie widac
. Mam dwie sztuki, posadzone 2 lata temu byle gdzie (pod domem w miejscu, na ktore jest malo widoczne). Mysle o przesadzeniu ich, i chyba jedna zajme sie w tym tygodniu 
Kwitnie mi Merkury 2000 - roza okrywowa (o dlugich przewieszajacych sie pedach), jest cala w jakims buszu chwastowym i prawie jej nie widac
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Domiś, jesteś taka udana jak ja. Przesadziłam już chyba kilkanaście róż w środku sezonu (wczoraj kolejne dwie)dominikams pisze:Z powodu awarii mojego laptopa foty musza poczekac. Moze dzis uda mi sie uporac z tym zgrywaniem![]()
Kwitnie mi Merkury 2000 - roza okrywowa (o dlugich przewieszajacych sie pedach), jest cala w jakims buszu chwastowym i prawie jej nie widac. Mam dwie sztuki, posadzone 2 lata temu byle gdzie (pod domem w miejscu, na ktore jest malo widoczne). Mysle o przesadzeniu ich, i chyba jedna zajme sie w tym tygodniu
- dominikams

Przesadzilam
Chwasty to takie wysokie na szczescie, dalo sie wyrwac, po prostu zaslanialy roze. No ale odpadla ziemia - mocno przycielam pedy (troche lisci zostalo) i mam nadzieje, ze sie przyjmie - w razie czego z druga poczekam do jesieni.
Monia - prysnij na jednoliscienne moze
Monia - prysnij na jednoliscienne moze
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Eee, tam, ja nie czekałam i wszystkie się przyjęły - najgorzej Ledreborg, bo przesaadzałam w czasie tych największych upałów, więc opuścił pąki i trochę liści, ale już wypuszcza nowe ;) Te, które przesadzałam teraz, w czasie deszczów, kwitną i nawet nie widać, ze były przesadzone 
A, widzisz, nie pomyślałam o pryskaniu na jednoliścienne - dzięki
A, widzisz, nie pomyślałam o pryskaniu na jednoliścienne - dzięki
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
DOMINIKO ja również poprzesadzałam róże nawet w ubiegłym tygodniu . Przyjmą sie jak nic bez zmartwień
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja w tym tygodniu przesadzam hortensję. Nie chce kwitnąć mimo, że to bukietówka. Podobno bezproblemowa. Może jej miejsce nie pasuje.
A dzisiaj przesadzałam żurawki. Róży jakoś się bałam, ale też bez przerwy z nimi biegam, bo napcham tych roślin, a one się porozrastają i trzeba przesadzać
A dzisiaj przesadzałam żurawki. Róży jakoś się bałam, ale też bez przerwy z nimi biegam, bo napcham tych roślin, a one się porozrastają i trzeba przesadzać