Grażynko a ja tak czekałemkogra pisze:Chciałam Was dzisiaj zaprosić na specjalną okazję i poczęstunek, ale niestety nic z tego. Fotosik się na mnie obraził i stale warninguje już od 3 dni.Przykro mi kochani, ale z tego powodu zmuszona jestem odwołać imprezkę.
Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r
-
Grzegorz B
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki kochani za pomoc. Kombinuję jak koń pod górkę i nic mi z tego nie wychodzi.
Chyba jakaś nie kumata jestem.
Poza tym nie nauczyli mnie po angielsku gadać a za stara jestem na naukę - ot taka głowa do języków, że choćby
to i tak nic z tego. 
Może jak fotosika naprawią to nadrobię.
Poza tym nie nauczyli mnie po angielsku gadać a za stara jestem na naukę - ot taka głowa do języków, że choćby
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko wejdź na stronę główną fotosika :http://www.fotosik.pl/kogra pisze:Dzięki kochani za pomoc. Kombinuję jak koń pod górkę i nic mi z tego nie wychodzi.![]()
![]()
Chyba jakaś nie kumata jestem.
![]()
![]()
![]()
Poza tym nie nauczyli mnie po angielsku gadać a za stara jestem na naukę - ot taka głowa do języków, że choćby![]()
![]()
to i tak nic z tego.
Zaloguj się i jak już będziesz w swoim panelu ,kliknij na zdjęcia [ u góry na pasku]
potem wybierz interesujące cię zdjęcie,po prawej jego stronie kliknij na "Pobierz pozostałe kody".
Gdy się pojawią skopiuj link do pełnego zdjęcia na forum.Potem wklej go do postu.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Grażynko, te ciemne powojniki Ci pokazałam, ale jak namierzysz jeszcze coś fajniejszego, to chętnie podgapię.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko - popróbuj tak Jak Ci Ania Raczek radzi - ja tak swoje zdjęcia w klejałem
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum

K O C H A N I
bardzo, bardzo wam wszystkim dziękuję za pomoc i szczere chęci w pomocy. Wszystko co mi napisaliście dokładnie studiuję i przyswajam. Pełny luzik - jak tylko pokażą się zdjęcia to będzie znaczyło że wkumałam i serwer przyjął.
Pokazała się też informacja o udrożnieniu skrzynek pw, co z pewnością pomoże fotosikowi. A więc cierpliwości - wszystko w swoim czasie.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za dobre serca i chęć pomocy bliżnim - swoją drogą nie myślałam że mam aż tylu przyjaciół - jakie to miłe. ;:12
Wszystkich Was mocno ściskam i ślę buziaki.

bardzo, bardzo wam wszystkim dziękuję za pomoc i szczere chęci w pomocy. Wszystko co mi napisaliście dokładnie studiuję i przyswajam. Pełny luzik - jak tylko pokażą się zdjęcia to będzie znaczyło że wkumałam i serwer przyjął.
Pokazała się też informacja o udrożnieniu skrzynek pw, co z pewnością pomoże fotosikowi. A więc cierpliwości - wszystko w swoim czasie.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za dobre serca i chęć pomocy bliżnim - swoją drogą nie myślałam że mam aż tylu przyjaciół - jakie to miłe. ;:12
Wszystkich Was mocno ściskam i ślę buziaki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Teraz wygląda u mnie nieciekawie, bo śnieg już został na trawie i chyba pozostanie sądząc po temperaturach.

A z tej radości że wszystko się udało , zapraszam wszystkich na torcik z kawką.

A z tej radości że wszystko się udało , zapraszam wszystkich na torcik z kawką.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177

- bogusia177

- kogra
- Przyjaciel Forum

O... Bogusiu jak u Ciebie już zimowo, ale zobacz do Izy - to dopiero jest zima. 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Grażynko, w/g mnie wyglada to bardzo ciekawie, zwłaszcza na pierwszych zdjęciach
Torcik tak piękny, ze szkoda go jeść
a zapach kawy czuję aż tu!
Ciekawe, Bogusia mieszka o rzut beretem ode mnie, ale moze robiła zdjęcia po południu?
Po południu już trochę śniegu stopniało. A moze to ten mój mikroklimat
Torcik tak piękny, ze szkoda go jeść
Ciekawe, Bogusia mieszka o rzut beretem ode mnie, ale moze robiła zdjęcia po południu?
Po południu już trochę śniegu stopniało. A moze to ten mój mikroklimat
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grazynko - dziękujemy za takie pyszne smakołyki - z jakiej okazji jest ten torcik ???czyżby z okazji przyjścia zimy ???
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki