Powiem Wam że cisus w szybkości rośnięcia przegania hoye i to kilkukrotnie a uroda jest bardzo do nich podobny
Hoye moja obsesja :-)
Re: HOYE moja obsesja :-)
Dziękuję Wam za odwiedzinki
Powiem Wam że cisus w szybkości rośnięcia przegania hoye i to kilkukrotnie a uroda jest bardzo do nich podobny
Jestem hoyomaniaczką
Igor u mnie znowu jest odwrotnie od 3 miesięcy zamierzam kupić sobie 2 pary rybaczek i ciągle mnie nie stać bo zamiast na sodnie wydaje na hoye
No i tak o to smigam w długich grubych jensach
ale mam hoye 
No i tak o to smigam w długich grubych jensach
Jestem hoyomaniaczką
Igor jak ja Ci zazdroszczę tego powiększanego parapetu
Męża sie pytałam czy by nie powiększył na co mi odpowiedział że trzeba bylo mysleć 3 lata temu jak wstawialismy nowe okna , kto to wtedy wiedział że mnie taka hojoba opanuje .
Teraz wyglada to tak że gdzie sie da upycham hoye . Choć nie powiem zrobił mi mąz regalik z lampą florą dla roślinek
Męża sie pytałam czy by nie powiększył na co mi odpowiedział że trzeba bylo mysleć 3 lata temu jak wstawialismy nowe okna , kto to wtedy wiedział że mnie taka hojoba opanuje .
Teraz wyglada to tak że gdzie sie da upycham hoye . Choć nie powiem zrobił mi mąz regalik z lampą florą dla roślinek
Jestem hoyomaniaczką
hoja ARHOBOLDIANA kwitnie przepięknie choć nam do kwitnięcia jeszcze bardzo daleko

Jestem hoyomaniaczką
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tośka cudowne nowości

Kochana nowiści to dopiero wstawię jak zdecyduje ktore u mnie zostaja a reszta sio na allegro 
Jestem hoyomaniaczką
- arlet3

Przymierzam się napisać do anczarn, bo za tydzień jadę w jej strony
ale nie mogę się zdecydować czy kupować kolejne hoje 
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Arleciu, popieram Tosię.
Tosiu, moje serducho takich widoków nie wytrzyma. Nie wiem czy dobrze zrobiłam wchodząc znowu na twój wąteczek?

Tosiu, moje serducho takich widoków nie wytrzyma. Nie wiem czy dobrze zrobiłam wchodząc znowu na twój wąteczek?
- arlet3

No wiem dziewczyny
ale me serduszko podzielone jeszcze dla storczyków
a co do hoi to muszę się zastanowić i przemyśleć każdy zakup bo mam tylko jeden pokój do spania i boję się tych intensywnych zapachów co z nimi wtedy zrobię? 
Z bólem serca urwiesz kwiatuchy
albo będziesz na aromaterapii
Baśka
chlorcia cud/mniód/malina 
Baśka
Marzenka nasza wymiana aktualna ?
Bo ja mam dla Ciebie chabecie przyszykowane tylko czasu niet
Bo ja mam dla Ciebie chabecie przyszykowane tylko czasu niet
Jestem hoyomaniaczką
Blisko coraz blirzej
Finka ma zamiar kwitnąć na wszystkich pypciach kwiatowych a jest tego z 10 sztuk

Z tricolorki pączki pospadały bo nie podlałam , finki tez nie podlałam ale stała na zewnętrznym parapecie i deszcz ją podlewał więc się paki utrzymały
Finka ma zamiar kwitnąć na wszystkich pypciach kwiatowych a jest tego z 10 sztuk

Z tricolorki pączki pospadały bo nie podlałam , finki tez nie podlałam ale stała na zewnętrznym parapecie i deszcz ją podlewał więc się paki utrzymały
Jestem hoyomaniaczką
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06