a ja myśłam, gdzie Ty się podziewasz.....a tu wycieczka....no to niech ktoś Ci naprawi kompa i wycieczkę pokaż
Moja działka-danutab cz.3
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka-danutab cz.3
Olek pięknie kwitnie....
a ja myśłam, gdzie Ty się podziewasz.....a tu wycieczka....no to niech ktoś Ci naprawi kompa i wycieczkę pokaż
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
DANIUSIU!
Ja też mam problemy z wysyłaniem zdjęć muszę pojedynczo bo inaczej jedno zdjęcie znika.
Olek /oleander / śliczny.
Ja też mam problemy z wysyłaniem zdjęć muszę pojedynczo bo inaczej jedno zdjęcie znika.
Olek /oleander / śliczny.
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Danusiu, mam nadzieję, że komputer szybko się naprawi, bo bardzo lubię oglądać Twoje roślinki 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
DANUSIU fajnie ,że już jesteś . Steskniłam się za Twoim pięknym ogrodem . Jestem ciekawa żółtej datury i czy Twoje siewki kapeluszowych jezówek się trzymają dzielnie . Moje niestety zmarniały chyba nie umiałam się z nimi obchodzić .
Witam wszystkich odwiedzających niestety mój komp.potrzebuje dodatkową pamięć więc dalej nie jest zupełnie sprawny właśnie zamówiłam, ale trochę to potrwa zanim przyjdzie i ją zamontują.Jednak jest wyczyszczony i mogę trochę w nim robić nie blokuje mnie już ale pracuje wolno.
Olu , Grażynko, Krysiu relacja z wycieczki będzie w moich rozmaitościach gdy tylko komp będzie lepiej chodził, bo nie mam cierpliwości do wklejania zdjęć.Olek po ostatnich deszczach wygląda bardzo marnie.
Aniu ja też mam nadzieję że pamięć do komp.szybko dostarczą, parę zdjęć może uda mi się wkleić.Byłam w waszych ogródkach ale nie mogłam wysłać żadnej informacji bo gdy wysyłałam zaraz mi się zawieszał.
Jadziu nie wiem czy treść tej wiadomości była do mnie bo nie mam siewek jeżówki, chociaż daturę żółtą w zeszłym roku miałam ale zimy nie przeżyła.Mam jednak różową ale jest jeszcze mała.
clematis Księżna Diana

Rhapsody im Blue
Beverly
Papagene

i trochę dzikiej natury

Olu , Grażynko, Krysiu relacja z wycieczki będzie w moich rozmaitościach gdy tylko komp będzie lepiej chodził, bo nie mam cierpliwości do wklejania zdjęć.Olek po ostatnich deszczach wygląda bardzo marnie.
Aniu ja też mam nadzieję że pamięć do komp.szybko dostarczą, parę zdjęć może uda mi się wkleić.Byłam w waszych ogródkach ale nie mogłam wysłać żadnej informacji bo gdy wysyłałam zaraz mi się zawieszał.
Jadziu nie wiem czy treść tej wiadomości była do mnie bo nie mam siewek jeżówki, chociaż daturę żółtą w zeszłym roku miałam ale zimy nie przeżyła.Mam jednak różową ale jest jeszcze mała.
clematis Księżna Diana
Rhapsody im Blue
Beverly
Papagene

i trochę dzikiej natury

- JAKUCH

Jadziu nie musisz usuwać tego zdjęcia ja mam taką jeżówkę ale bylinę lecz jeszcze nie kwitnie.
- JAKUCH

No widzisz to jednak wiedziałam gdzie o niej czytałam . Tylko u Ciebie można takie nowosci zobaczyć . Szkoda wszystkie nasionka a było ich aż 7 szlag trafił
Jadziu ja o niej nie pisałam bo jeszcze mi nie kwitła więc nie było o czym mówić.Jednak twoich nasionek szkoda bo chociaż jedno mogło się uchować, jak mi zakwitnie i zawiąże nasiona to zbiorę je dla Ciebie.Ja nie zbieram nasion bo nie lubię siać i nasiona to wyczuwają bo nic mi nie wschodzi a nawet jak co wzejdzie to i tak padnie.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Danusiu,
jak miło, że się odzywasz i pokazałaś piękne roślinki z Twojego ogrodu. Bardzo podoba mi się powojnik, jest naprawdę śliczny
A róże i liliowce cudo
Liliowce to moja najnowsza pasja, od zeszłego roku , jak zobaczyłam ile jest bajecznych , różnorodnych odmian tych kwiatów to zakochałam się
Teraz wypatruję ich we wszystkich ogródkach i napawam się ich urodą 
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Danuś olek pięknie Ci zakwitł,mój też pokazał piękne kwiaty i to jeszcze pachnące...przed deszczami i wichurami schowałam go pod dach i dlatego kwiaty nie zagniwają...
A clematis Diana jest bardzo fajnym dzwoneczkiem,kiedyś myślałam o nim,ale zastąpiłam go innymi... niebieskimi
Róże wspaniałe... 
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
DANUSIU!
Pięknie zakwitły Ci róże. W tym roku chyba upały im sprzyjały.
Pięknie zakwitły Ci róże. W tym roku chyba upały im sprzyjały.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Witaj, Danusiu
Mam nadzieję, że urlop miałaś udany
Jestem ciekawa Twoich wrażeń z Litwy.
W warszawskim OB dawno nie byłam, ale wielu osób nie zachwyca.
Twój link do Meillanda od razu zapisałam w ulubionych
Róże bardzo mi się podobają, ale jakoś nie widzę ich u siebie ze względu na warunki panujące w ogrodzie...
Piękne zdjęcia Twoich roślin!!
Mam nadzieję, że urlop miałaś udany
W warszawskim OB dawno nie byłam, ale wielu osób nie zachwyca.
Twój link do Meillanda od razu zapisałam w ulubionych
Piękne zdjęcia Twoich roślin!!
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Danusiu, trochę mało róż pokazałaś, ale rozumiem, ze to z powodu "słabości" komputera ;)
Beverly - czy to nowa róża u Ciebie? Nie pamiętam jej. Bardzo ładnie się prezentuje
Clematisik też
Beverly - czy to nowa róża u Ciebie? Nie pamiętam jej. Bardzo ładnie się prezentuje
Clematisik też
Agnieszko jeśli będziesz się napawać urodą liliowców to na pewno im ulegniesz.
Nelu ja mam za dużą donicę by go ciągle przenosić.Mam zamiar go zmniejszyć nie wiem na ile mi się to uda czy przeżyje taką kosmetykę jaką mu planuję.
Krysiu róże bardzo lubią słonko ale gdy zacznie padać ich urok znika.
Moniu to był raczej wyjazd kilku dniowy cały czas w drodze trudno nazwać to odpoczynkiem ale było przyjemnie.Jeśli znajdziesz tylko kawałek słonecznego miejsca kup sobie ze 2 pięknie pachnące i powtarzające kwitnienie róże a zobaczysz jak można ulec ich urokowi.
Szery Brendy
Super Dorothy
Double Delight
Passiflora niebieska
Pysznogłówka

Lilia-L.O DOLCETTO- różowa trąbkowa
w katalogu ten róż był nieco ciemniejszy

Nelu ja mam za dużą donicę by go ciągle przenosić.Mam zamiar go zmniejszyć nie wiem na ile mi się to uda czy przeżyje taką kosmetykę jaką mu planuję.
Krysiu róże bardzo lubią słonko ale gdy zacznie padać ich urok znika.
Moniu to był raczej wyjazd kilku dniowy cały czas w drodze trudno nazwać to odpoczynkiem ale było przyjemnie.Jeśli znajdziesz tylko kawałek słonecznego miejsca kup sobie ze 2 pięknie pachnące i powtarzające kwitnienie róże a zobaczysz jak można ulec ich urokowi.
Szery Brendy
Super Dorothy
Double Delight
Passiflora niebieska
Pysznogłówka
Lilia-L.O DOLCETTO- różowa trąbkowa
w katalogu ten róż był nieco ciemniejszy