Kwiaty zeberki4 cz II
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty zeberki4 cz II
Dracena na pewno puści korzenie a fiołki i benek niech szybko rosną i cieszą Twoje oczy.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zeberko, niezły natłok masz w w kwiatach. I skąd ja to znam?!!

- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Też myślałam,że jesteś starszaigor944 pisze:Saro szczerze to myślałem, że masz ze 40+

- nuta23
- 1000p
Jaki wniosek z tego to forum jest świetne bo dobrze się na nim czujemy bez względu na wiek.
moje początki
moje początki
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Dokładnienuta23 pisze: to forum jest świetne bo dobrze się na nim czujemy bez względu na wiek

- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
I ja się z tym zgadzam!chan-dzia pisze:Dokładnienuta23 pisze: to forum jest świetne bo dobrze się na nim czujemy bez względu na wiek

Uwielbiam tu siedziec,czytac i oglądać

zawsze miła atmosfera!
- nuta23
- 1000p
I co najważniejsze nie ma głupich pytań i zawsze ktoś na nie odpowie.
moje początki
moje początki
- gilori
- 10p - Początkujący
- Od: 18 cze 2010, o 15:55
- Kontakt:
Piękne kwiatki, ale na maksa zakochałam się w Twoim akwarium:) Jak Ci rosną roślinki w akwa? Napisz coś o swoim dziele:) Ja właśnie tworzę swoje, niedługo będę się chwalić:)
Świat w starym stylu
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem." (Przysłowie chińskie)
Zapraszam do mojego wątku:)
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem." (Przysłowie chińskie)
Zapraszam do mojego wątku:)
- zeberka4
gilori pisze:Piękne kwiatki, ale na maksa zakochałam się w Twoim akwarium:) Jak Ci rosną roślinki w akwa? Napisz coś o swoim dziele:) Ja właśnie tworzę swoje, niedługo będę się chwalić:)
akwarium to nic takiego

200l baniak,w środku krewetki yellow i kilka rybek do tego korzenie i mchy,na chwile obecną jednego korzenia nie ma, musialam go sprzedac bo był za duzy

- pati1311
- 500p
- Od: 11 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

I mi się strasznie podoba Twoje akwarium

- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
Witaj Saro
Fajne przedszkole fiołkowe, życzę żeby wszystkie się ukorzeniły i pięknie kwitły

Fajne przedszkole fiołkowe, życzę żeby wszystkie się ukorzeniły i pięknie kwitły

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

Życzę Ci aby fiołeczki i fikusik szybko rosły i cieszyły nasze

- zeberka4
arlet3 pisze:Saro miło mi Cię poznać tak troszkę bliżej
mnie też nie przeszkadza wiek kogokolwiek na forum
to nie ma znaczenia skoro mamy tą samą pasję i wspólne tematy do rozmów
![]()
Życzę Ci aby fiołeczki i fikusik szybko rosły i cieszyły naszeoczka

Fikusik rośnie jak szalony

fiołki też na razie jakoś dają radę

- zeberka4
Cieszę się że jest tutaj tak wielu fajnych ludzi, ale jest też osoba która zarzuca mi ze przeprowadzam sie 3 lata i sadzi że wprowadzam wszystkich w błąd choć jestem tutaj od początku zeszłego roku i dlatego sprzedaje co chwile rosliny, bardzo mnie zdenerowowało bo potraktowałam to trochę jak oczernianie,tym bardziej ze ktos nie wiem jak sytuacja w domu wygląda.
Dlatego wyjaśniam:
Owszem mieliśmy( ja z rodziną) w zeszłym roku się przeprowadzić, wszystko było omówione , ja sprzedawałam z ogródka rosliny nie chcąc zostawiac ich bez opieki oraz domowe żeby nie przewozic tyle kwiatów, niestety po jakims czasie dowiedziałam sie ze rodzice zmienili zdanie ze wzgledu na brata który kończył szkołę,nie chcieli go przenosić w połowie roku.
I dopiero teraz,załatwiają mieszkanie, mamy się przeprowadzac w tym roku,nie jest to dla Mnie super fajna sprawa choć nie ukrywam ze z jednej stony cieszę się, ale przenoszenie i przewozenie roślin...
To ciężka sprawa, razem z mamą boimy się o nasze zielone i będziemy wszystko same przewoziły, mając nadzieję że jak najmniej ucierpi, zapytacie dlaczego chciałam przyjąc kolejne zielone choc sprzedaje inne z własnej kolekcji??
Po pierwsze zawsze sprzedaję kwiaty które na poczatku podobały mi się,ale mając je wiem ze to nie TE, które chcę mieć, i robię np porzadki na inne jak wiele osób z forum albo sprzedaję szczepki które zrobiłam. Mam nadzieję ze mnie rozumiecie, a przyjmuje kwiatuszki które podbaja mi sie i chce miec je w swojej kolekcji i na pewno sie ich nie pozbedę.
dziękuję wszystkim którzy to przeczytają,wkurza mnie takie coś jak ktos się wtrąca ,a nie wie jak to wszystko naprawdę wygląda.
Mam nadzieję że teraz juz wszyscy wiedzą co i jak.
Z tego zdenerwowania zapomniałam dodac fotki,dodam jutro.
i jeszcze na dodatek męczy Mnie gardło :x
Dlatego wyjaśniam:
Owszem mieliśmy( ja z rodziną) w zeszłym roku się przeprowadzić, wszystko było omówione , ja sprzedawałam z ogródka rosliny nie chcąc zostawiac ich bez opieki oraz domowe żeby nie przewozic tyle kwiatów, niestety po jakims czasie dowiedziałam sie ze rodzice zmienili zdanie ze wzgledu na brata który kończył szkołę,nie chcieli go przenosić w połowie roku.
I dopiero teraz,załatwiają mieszkanie, mamy się przeprowadzac w tym roku,nie jest to dla Mnie super fajna sprawa choć nie ukrywam ze z jednej stony cieszę się, ale przenoszenie i przewozenie roślin...
To ciężka sprawa, razem z mamą boimy się o nasze zielone i będziemy wszystko same przewoziły, mając nadzieję że jak najmniej ucierpi, zapytacie dlaczego chciałam przyjąc kolejne zielone choc sprzedaje inne z własnej kolekcji??
Po pierwsze zawsze sprzedaję kwiaty które na poczatku podobały mi się,ale mając je wiem ze to nie TE, które chcę mieć, i robię np porzadki na inne jak wiele osób z forum albo sprzedaję szczepki które zrobiłam. Mam nadzieję ze mnie rozumiecie, a przyjmuje kwiatuszki które podbaja mi sie i chce miec je w swojej kolekcji i na pewno sie ich nie pozbedę.
dziękuję wszystkim którzy to przeczytają,wkurza mnie takie coś jak ktos się wtrąca ,a nie wie jak to wszystko naprawdę wygląda.
Mam nadzieję że teraz juz wszyscy wiedzą co i jak.
Z tego zdenerwowania zapomniałam dodac fotki,dodam jutro.
i jeszcze na dodatek męczy Mnie gardło :x

- zeberka4