)
  )Czekamy na obiecane relacje i zdjęcia, zwłaszcza,że - jak wywnioskowałam z Twoich słów- wybierasz się na wakacje?
Pozdrowienia.

)
  )
No nie możliwe ...Pola42 pisze:Sylwku, widzę,że prace ogrodowe prowadzicie z wielkim rozmachem! Co do trawnika, faktycznie jest go jeszcze sporo, ale musicie się zastanowić, czy nie zostawić choć trochę. Jesteście młodym , rozwojowym małżeństwem i trawnik może się jeszcze przydać ( choćby wielkości małego boiska)
Czekamy na obiecane relacje i zdjęcia, zwłaszcza,że - jak wywnioskowałam z Twoich słów- wybierasz się na wakacje?
Pozdrowienia.
 młode rozwojowe małżeństwo
 młode rozwojowe małżeństwo  chyba nas z kimś pomyliłaś
 chyba nas z kimś pomyliłaś  .
.
Sylwku, nawet ja z moim mężem jesteśmy małżeństwem rozwojowym, bo ciągle nam przybywa ... wnuków. Gdzieś muszą grać w piłkę i jeździć na rowerkach.sylwekw pisze:
No nie możliwe ...młode rozwojowe małżeństwo
chyba nas z kimś pomyliłaś
.

. Szczerze powiedziawszy to pojechaliśmy zobaczyć Hortensję Anabelle bo była ulotka, że jest jakaś promocja po 2,50 ?. Tylko, że te po 2,50 to były bardzo marne i nie widze powodu aby takie coś wozić przez pół Europy
. Szczerze powiedziawszy to pojechaliśmy zobaczyć Hortensję Anabelle bo była ulotka, że jest jakaś promocja po 2,50 ?. Tylko, że te po 2,50 to były bardzo marne i nie widze powodu aby takie coś wozić przez pół Europy  . A te ładne to były po 12-15 ? więc raczej będę wolał je kupić w Polsce.
. A te ładne to były po 12-15 ? więc raczej będę wolał je kupić w Polsce. i tak oto wpadły nam do koszyka te trzy.
  i tak oto wpadły nam do koszyka te trzy. i tylko jakaś jedna nam się nawinęła na pokrzepienie serc
 i tylko jakaś jedna nam się nawinęła na pokrzepienie serc 

, jesteś w Polsce i się nie odzywasz? Bo nie masz czasu, bo "obrabiasz" ogródek
 , jesteś w Polsce i się nie odzywasz? Bo nie masz czasu, bo "obrabiasz" ogródek  
   ?? Jak dajesz sobie radę: w Polsce ogródek, w Holandii ogródek
 ?? Jak dajesz sobie radę: w Polsce ogródek, w Holandii ogródek  . Zazdroszczę Tobie młodości i sił
 . Zazdroszczę Tobie młodości i sił  .
 .
 .
.

:P
  :PBędzie zimą co oglądać.sylwekw pisze:
... tym razem prace to mniej ogrodnicze a bardziej brukarskie itp wykonuję.
W górach też byłem tak jak pisałem i wrażeń miałem sporo.