TOSIU mam umówione spotkanie na sobotę z Basią [hrsta] na Barskiej co Ty na to . Niestety nie wiem jak puścić filmik jeszcze tu nic takiego nie było . Masz przeboje z tymi sikorkami i rybkami
Cały dzień byłam na ogródku! Duszno i parno było! Myślałam,że zbierze się na burzę, ale poszło bokiem i musiałam podlewać, co bardzo lubię!Ale się schłodziło i 2 godz. na pełnym wdechu!!! , drugi kwiat, a ta zaczyna ,słabiutka na łodyżce, ma 4 pąki,ale nie wiem jak się nazywa , ,
TOSIU oczywiście na 9,00 gdyż ja tak przyjadę autobusem . Ale fajnie masz przed altanką a te małe zółte kwiatuszki z jasnymi listkami . to co to ??? . Bardzo mi się podobają ,a nowo rozkwitnięta tez sliczna . Rzuciłaś mnie na kolana tym obejściam no no No to do soboty
Te żółte to nie wiem co to, bo zakupiłam ja w doniczce z tym wielkim krzaczorem, ale fajne to jest. Na Ligocie mają takie po 1,50. , ok. będę na 9 u babinek
Tosiuniu - witaj . Jestem w domu od 2 godzin i zaraz pobiegłam do Ciebie przywitać się i posiedzieś nas stawkiem , pokarmić muszkami rybki... slicznie u Ciebie ,tak sielsko , anielsko ...
Czekam na filmik z rybkami i sikoreczkami