Nieśmiało przedstawiam......
Da i to bardzo dużo, nieważne nawet czy woda się tam zagotuje(w co wątpię) chodzi o to by parowała i tworzyła wilgotne powietrze, podobnie jak wazon z wodą nawet koło doniczki jak jest niższy niż doniczka spełnia taką samą rolę.ewciaks pisze:jest jeszcze jedna metoda....kamionki na kaloryfer...ale czy to coś da
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pokaż jak to wygląda, gdzie kupiłeś?tengel27 pisze:Ja zakupiłem dziś urządzonko do wytwarzania mgły. Kosztowało mnie 45 zł razem z przesyłką i mam nadzieję, że będzie coś warte ;)
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie na kaloryferku wiszą trzy kamionki - wszystkie mają ładne wzorki - w kwiatki oczywiście ;) więc nie wyglądają nieciekawie...
Nawilżacz wytwarzający parę też mam, ale w przeciwieństwie do kamionek - z niego unosi sie taka zimna mgiełka... A jak zimna - to idzie w dół... Więc każdy (mamy 3 w całym domu) z takich nawilżaczy stawiamy na podwyższeniu, nad roślinkami
Nawilżacz wytwarzający parę też mam, ale w przeciwieństwie do kamionek - z niego unosi sie taka zimna mgiełka... A jak zimna - to idzie w dół... Więc każdy (mamy 3 w całym domu) z takich nawilżaczy stawiamy na podwyższeniu, nad roślinkami