Priam witajPriam pisze:Sporo masz tych goździków i róż.
Ale muszę przyznać że zbliżenia zawilców wieńcowatych są powalające!
 dzięki bardzo
 dzięki bardzo   wcale nie mam dużo ani róż ,ani goździków
 wcale nie mam dużo ani róż ,ani goździków   goździków mam tylko 3 rodzaje: goździk brodaty, ogrodowy i jakiś niziutki zakupiony jeden okaz w celu zebrania nasionek
 goździków mam tylko 3 rodzaje: goździk brodaty, ogrodowy i jakiś niziutki zakupiony jeden okaz w celu zebrania nasionek   a róże... to: 3 pnące- różowa i czerwona to już dobrze zadomowione, ponoć niebieska zakupiona tego roku (wiem, nie ma niebieskich róż i jeszcze nie kwitnie ani nie ma pączków
 a róże... to: 3 pnące- różowa i czerwona to już dobrze zadomowione, ponoć niebieska zakupiona tego roku (wiem, nie ma niebieskich róż i jeszcze nie kwitnie ani nie ma pączków  ), parkowa czerwono- różowo- biała; co ma dopiero niecałe 20cm wzrostu a już miała jednego kwiata, dwie na pniu "rumba" i kremowa
 ), parkowa czerwono- różowo- biała; co ma dopiero niecałe 20cm wzrostu a już miała jednego kwiata, dwie na pniu "rumba" i kremowai biała miniaturka
 to tyle jeśli chodzi o róże, miałam jeszcze bym 3 czerwone rabatowe, ale coś im nie było skoro do życia, a opuchlaki dokończyły ich żywota
 to tyle jeśli chodzi o róże, miałam jeszcze bym 3 czerwone rabatowe, ale coś im nie było skoro do życia, a opuchlaki dokończyły ich żywota   

A zawilce są faktycznie fotogeniczne
 Pozdrówka
 Pozdrówka  

A fotki to chyba nie muszę Ci mówic że jak zwykle mistrzowskie
 A fotki to chyba nie muszę Ci mówic że jak zwykle mistrzowskie  

jest słodko- kwaśna ale tak w sam raz
 jest słodko- kwaśna ale tak w sam raz  

A ja jakoś nie mogę się dogadac z moim aparatem
 A ja jakoś nie mogę się dogadac z moim aparatem  

przepraszam za tak duży rozmiar zdjęć, postaram się nie popełniać więcej tego błędu
  przepraszam za tak duży rozmiar zdjęć, postaram się nie popełniać więcej tego błędu