Już bym wzdychała żałośnie za pachnącym oleandrem ale zlokalizowałam go u Kazimierza i chyba mu kawałeczek skubnę
Nie dość że piękny to jeszcze pachnie :P
ufff udało mi się nadrobić zaległości!! teraz mam hościćie w głowie, ale powoli nabieram kolorów ;) ja muszę ratować swoje roślinki bo niestety żar płynący z nieba bardzo im doskwiera
Mariolu i Marzanko witam i zapraszam postaram się nie zanudzać tylko hostowo
Celinko uwielbiam je
Igorze i Martyno żeby było śmieszniej szczepke tego oleandra sąsiadka skubnęła w przychodni stoi tam takie biedactwo zaniedbane i nigdy nie kwitnie, a my z sąsiadka mamy przepiekne kwiaty
Pawle moja Kiwi to maleństwo ale mam nadzieję , że będzie pięknością, obok rośnie Stritease są jak siostry. A Kiwi dostałam w promocjii za całe 5 zł
Kalinqo hosty są w tym roku u mnie na czele szaleństw ogrodowych
A teraz kwitnie: ON STAGE
Piekności , wszystkie z Lilypol-u kwitna pieknie i są zgodne z zamówieniem
cudne kwiaty rozwar u mnie to chyba jakaś miniatura za nic nie chce zakwitnąć ...lilie i liliowce masz przecudne ja jakoś wyrobić się nie umiem, jak znajdę chwilę wolnego to wrzucę fotki
Gosiu dalie to dopiero pierwsze kwiaty ale już się cieszę jeszcze się nawet do końca nie otworzyły .
Fuksja to dopiero pierwsza z fuksjanowych , nawet nie była podpisana na doniczce była nalepka "gratis"ale sliczna jest