Warto schudnąć-rewelacyjna dieta Pierre?a Dukana

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jolusia
1000p
1000p
Od: 25 gru 2008, o 19:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Warto schudnąć-rewelacyjna dieta Pierre?a Dukana

Post »

24 kilo schudłam w 4 miesiące, potem waga ustała i się nic nie działo bo organizm się przyzwyczaił i to dla niego nie było nic nowego więc trzeba było coś wymyśleć. Stwierdziłam że jedyne co może mi pomóc to fitness i tak się stało. Teraz znowu kilogramy idą w dół jednak o wiele wolniej i cała figura nabiera kształtu.
Pozdrawiam Jolanta
Storczyki Jolanty

:wit
Awatar użytkownika
marlenka78
500p
500p
Od: 7 maja 2009, o 20:38

Post »

To super-taki wynik w 4 miesiace-gratuluje.Moja waga tez na razie stoi.Mam nadzieje ze u mnie w koncu tez zacznie spadac.Teraz lecimy na urlop,to na pewno cos podskoczy :wink:
Do uslyszenia.
Aneta
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Dziewczyny - 11kg z hakiem w 38 dni ... święta nie jestem, bo grzeszę ale nadal trwam :wink:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
marlenka78
500p
500p

Post »

Wow to super,zycze dalszych sukcesów.
Aneta
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Nie dziękuję :wink:, bo właśnie pokutuję :;230 :;230 :;230 i to wszystko przez Marzenkę!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Baryczka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Same dobre wiadomości! ;:138 Gratuluję Wam!

U nas raczej bez zmian, Piotr ostatnio za wiele podjada zakazanych potraw, czasem nie ma wyjścia i musi zjeść coś "niedukanowego"- cały maj przyjęcia w rodzinie, jak nie chrzciny to I Komunia i uroczysty Dzień Matki.
W pierwotnym planie chcieliśmy przejść na III fazę pod koniec czerwca, niby brakuje Mu ok. 3-4 kg, ale waga skacze, dni warzywne przeważają protalowe. Chyba tę magiczną datę przesuniemy o miesiąc :)

Trzymam za Was kciuki!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p
Od: 19 maja 2008, o 10:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ciesze sie ze na naszym wspanialym forum znalazlam watek ktory aktualnie mnie bardzo abrdzo interesuje:-)))) Tez jestem na dukanie- od 11 czerwca. Poki co druga faza i 4 i pol kilo mniej na liczniku. Czuje sie swietnie. będę podczytywac:-)))
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

A ja zaraz się zrobię okrąglutka jak beczka :;230 się mi tak wydaje moje drogie :roll: wcinać mi się chce całen czas ;:223 niby waga stoi ,ale jak długo? Hm..... czyli utrwalania ciąg dalszy tylko z jakim rezultatem za dużo grzechów :oops:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
Baryczka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2008, o 12:25

Post »

Agnieszko, witamy i zapraszamy :) Widziałam w drugim wątku Twoje przepisy, też robię ciasteczka cappucino, często modyfikuję przepis, dodaję cynamon, kakao.

Marzenko, nie ma się czym załamywać :) My też pozwalamy sobie na małe grzeszki, bo jak tu sobie odmówić np. świeżych truskawek?

U Piotra waga skacze od 90 do 95kg, potrafi się w ciągu dnia zmienić o 2-3kg- to chyba nie jest normalne. Planowo bylibyśmy od tygodnia na III fazie, a w skutek ostatnich grzeszków tę datę przenieśliśmy o miesiąc.
Ostatnio "zaraziłam" Dukanem kilka osób oczarowanych przemianą Piotrka, nawet teść jest chętny, by ją zastosować, tylko teściowa jest nieprzychylna :(

Podsumowanie to strata ok. 20kg w ciągu 5 miesięcy- jak dla mnie rewelacja ;:138

Trzymam kciuki za Wasze spadki!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Awatar użytkownika
marlenka78
500p
500p

Post »

Gratuluje wszystkim spadków.A co do grzeszenia to też mam troche na sumieniu :wink: Ale najważniejsze, że waga znowu mi idzie w dół.A masa mieśni wzrosła mi o ponad 10 %, byłam w szoku jak mi waga procenty pokazała.Ostatnio przez te upały nie potrafie nic jeść, dopiero pod wieczór coś tam skubne.
Ihasia-życzę Ci dalszych sukcesów w traceniu kologramów.
Aneta
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Marlenka Dzięki:-)) chudne powoli ale chudne- zmieniam zle nawyki zywieniowe. Zrobilam dzisiaj pierwszy raz otrebowego tosta z mikrofalowki- pyszny. Nie spodziewalam sie i jestem milo zaskoczona ( otrebow mialam powoli dosc).
Awatar użytkownika
marlenka78
500p
500p

Post »

Ja przechodziłam mały kryzys niedawno,ale już mi przeszło.Mimo małych grzeszków waga spada i to naważniejsze.Jestem już 6 miesiąc na tej diecie więc trudno byłoby mi chyba przeżyć tak długi czas bez owoca.Pozwalam sobie na 1 owoc dziennie a waga i tak leci w dół :) Chociaż przez pierwsze miesiące nie grzeszyłam w ogóle.Otręby jem w pierniku najczęściej, bo też mi sie znudziły w jogurcie.
Powodzenia!
Aneta
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Marlenka- zjadliwy jest ten piernik? moze sie skusze.
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34

Post »

No to też się przyznam, zaczęłam wczoraj. Niektórzy pomyślą, że nie mam takiej potrzeby, ale niestety wiek i choroba kręgosłupa dołożyło mi parę kilosków, startuję z 73 kg- dla niektórych może to niewiele, ale w wieku 28 lat ważyłam 48 kg przy wzroście 162 cm( mhm się przyznam, 1 lipca stuknęło mi 48) latek). Nie wymagam wiele ale te 65 to byłby już sukces, mam nadzieję, że będziecie za mnie mocno trzymać kciuki. :) :)

Kamilko ( Baryczko) jak się trzyma Twój P ?

Śliweczko, gratulacje, Ty jesteś SUPERMENKĄ w odchudzaniu, szczerze podziwiam Twoje wyniki i siłę woli, rzadko się zdarza taka chęć walki jak u Ciebie. Byłam na NK, jesteś piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p

Post »

Beatrice trzymam kciuki. Wbrew pozorom nie jest ciezka ta dieta. Wlasciwie trzeba zmienic troche swoje przyzwyczajenia zywieniowe i jest dobrze.
MUsze sie pochwalic. Schudlam od 11 czerwca juz 7 kg:-)))) mam juz 6 z przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) jestem zadowolona bardzo. I najwazniejsza rzecz dla mnie- nie mecze sie spacerujac, wchodzac pod gorke, czy chodzac po schodach. teraz mam ochote spacerowac caly dzien!!!!!!!:-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”