Witajcie Kochani
Wioletko, mam nadzieję, ze będzie wysyp pędów
Jeśli chodzi o keiki paste, to ja tez byłam sceptycznie nastawiona ale okazuje się, że jednak działa
Co do prezentu, to raczej cała moja rodzinka wie, że takie prezenty mnie najbardziej satysfakcjonują
Arletko, zapytam się kuzynki, czy nie chciałaby wstąpić i do Ciebie
Justynko, dzisiaj się pochwalę nowymi zakupami
empe88, mój tunel foliowy nie jest przeznaczony tylko dla storczyków i kaktusów ;)
Mam tam też pomidorki, paprykę, koper, szczypior, pietruszkę i rodzynki brazylijskie.
Znajdą się też domowe doniczkowce w postaci dwóch palm i Cordyliny ;)
Jeśli chodzi o keiki paste, to kupowalam ja na all za 33zł.
Dusiu, tak myślę, ze storczykom jest fajnie w mojej folii, skoro wypuszczają korzonki, listki, no i wreszcie pędziki

To jest taka mini letnia oranżeria, w której bardzo lubię przebywać i obserwować każdego dnia co się dzieje.
Szkoda, Że poszedł dach w Twojej szklarni, tam pewnie storczyki miałyby jeszcze lepiej niż moje.
A dlaczego nie lubisz wychodzić na dwór ?
Przecież pogoda jest rewelacyjna, tyle można robić na świeżym powietrzu
A tym bardziej, że twoją pasją jest rysunek, jest tyle dookoła przyrody i jest co malować
Justynko, dziękuję, faktycznie Twój peloric jest bardzo podobny do mojego, tylko u Ciebie chyba więcej różu jest.
Dzisiaj go wąchałam i ma taki delikatny zapaszek
Ewelinko, wiszącego miejsca jest jeszcze sporo, ale tylko połowę przeznaczyłam na storczyki, bo druga część jest przeznaczona na warzywka ;)
Nowości już u mnie są, dzisiaj się pochwalę
Edytko,dziękuję, w sumie to moja kuzynka jest.
U mnie rodzina też uważa, ze mam za dużo kwiatów, ale i tak zawsze coś "przywloką" ;)
Dzisiaj wieczorkiem pochwalę się Wam moją paczuszką, nowości są już u mnie