Madziu czyj to ogród taki piękny a cudeńka, wpadło mi do oka to żółte nie wiem czy słonecznik coś innego.Zdjęcia rewelacja Adamie irysy cudeńka powtarzam się ale i mnie też kusisz kolorki co nie które są piękne.Jestem wybredna ale u Ciebie są nie samowite okazy muszę do Ciebie kiedyś się wybrać.A liliowce twoje kwitną bo moje nie które się budzą.
Zaraz zwarjuje piękne roślinki znowu pokazujesz ,moje clematisy coś tak pięknie nie kwitną.A lilie ja na tym tle mam kręćka jak ty na irysy i jak mam Ci teraz przysłać te niziutkie czy Ty zawitasz.Jest u Ciebie cudniej jak u mnie tyle roślin.
.
Adaś ślicznie Ci wszystko kwitnie .
Jeżeli nie masz żółtego pustynnika to ja mam więc podzielę się z Tobą ,u siebie nie zauważyłam mszycy może słabo widzę
No i pierwsze liliowce już kwitną , takie lub podobne mam .
Ależ się u Ciebie słonecznie zrobiło... żółcie,pomarańcze, ogniste czerwienie ...i mój ukochany Kacperek. A wiesz, że nigdzie go nie ma , ale będę dalej wytrwale szukała
Alinko Będzie ich coraz więcej, a lilie to dopiero najwcześniejsze. Poczekaj jak zakwitna orienpety. Alinko z irysami jeśli możesz to się wstrzymaj, do końca tygodnia praktycznie jestem wyłączony z ogrodniczych zajęć, potem coś się wymyśli Geniu Czemu nie, wybierasz się latem do Wrocka? Clematis o którego pytasz to bylinowy Rooguchi. W tym roku osiągnął gigantyczne rozmiary i podobnie jak w zeszłym zapowiada się na ciągłe kwitnienie aż do jesieni. MadziuTwoje zdjęcia właściwie oddaja kolor płatków, sa cudne dzięki MariolaWiesz że nie wiem co to za odmiana. Kiedy usystematyzuję to co u mnie rośnie MagJest cudny. sam jak gdzieś go spotkam z pewnością kupię jeszcze jedną sadzonkę. Kwiaty gigantyczne pierwsze wpadają w oko.
Adasiu
Bardzo piękne powojniki, wszystkie i fioletowe i ciemno czerwone, dzwonkowy super
Lilie też bardzo ciekawe.
Różowa wypasiona różyca bardzo piękna.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki