WITAM w ten cieplutki dzień MIŁYCH GOŚCI, dziękuję i zapraszam
Vita - witaj, lilie kwitną już od kilku dni, mają cieplutkie miejsce . W rzeczywistości Anioł wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu, u ciebie też będzie pasowało, masz dużo iglaków i znajdziesz miejsce bezproblemu, u mnie lepszy w tym miejscu byłby ciemniejszy kolor, bo sabina jest jaśniutka. Posadziłam mu kolegę, ale okazało się że nie kwitną w tym samym czasie
Caretina - ciężko z tymi zdjęciami mi idzie, ale pracuję!!!! Kwiatuszki śliczne wszystkie, rosną u mnie gdzie chcą. I to mój największy problem, szkoda mi wyrywać i robi się bałaganik
Agnes - Królowa Elżbieta to rzeczywiście zdrowa róża, dlatego jeszcze u mnie jest, chociaż w tym roku kupiłam kilka i będę pryskała jak będzie taka potrzeba. Liliowiec silny, stara mi się nawet przypodobać ale nie jest taki jaki miał być
Coccinella - posadziłam powojnik przy sabinach i fajnie wygląda, nawet jak nie kwitnie to nie przeszkadza, zaczyna już wchodzić na cyprysa. Możesz skopiować, będziesz zadowolona, wygląda naturalnie. Pergole lubię u innych a u siebie nie wiem gdzie postawić, zawsze mi coś zasłania, ale jedną już mam stoi i czeka
Marpa - miło mi, że do mnie wpadłaś, no i że się podoba