Witam również słonecznie
Jadących funkii Ci gratuluje, moje roślinki jeszcze nie chcą do mnie jechać, ciekawe, czy zdążą dotrzeć przed wyjazdem... Takie tam bardzo fajne - szczególnie dzwonki, ja kupuje w wersji mini-mini . Resztę też uwielbiam, ale na razie gabaryt nie dla mnie Więc podziwiam u Ciebie
powoli nadrabiam zaległości z odwiedzin u ciebie przez sejse mam straszne tyły....
a w dodatku mam małego kociaka który wymaga dużego zainteresowania, a ja jak tylko mogę chronię swoje roślinki przed jego ciekawością
pozdrawiam i życzę słoneczka !!
No Mirka teraz to naprawdę zaszalałaś Ty chyba całą pensję wydałaś Hostowisko będzie że hej.Chciałabym to za parę lat zobaczyć.Na żurawki na szczęście nie reaguję.
Mireczko, jestem z Ciebie dumna! Wyrastasz na hostomaniaka co się zowie! Bardzo ładne sadzonki i do tego gratisy porządne dodane! dla kupującego i sprzedającego!
Kiedy zaczynałam przygodę z ogrodem byłam bardziej zielona niż trawka w maju.
Powoli poznawałam rośliny i ich potrzeby.
Ale ta nauka nigdy się nie kończy.
Okazuje się, że są rośliny i jeszcze tyle ich odmian, że aż trudno to opanować.
Kto by pomyślał : tyle rodzajów host, żurawek nie mówiąc już o różach, o których kiedyś myślałam,
że są czerwone, białe różowe...,no i może jeszcze jakieś pnące
No to mnie zdopingowałaś do zrobienia porządków na cienistej rabacie dla potrzeb porządnego hostowiska! Zakupy rewelacyjne! Możesz mi powiedzieć, gdzie kupowałaś?
Witaj Mirko
Wpadam z rewizytą i widze od razu świetne zakupy To forum naprawdę destrukcyjnie wpływa na psychikę i portfel Co chwila czlowiek zobaczy coś nowego i zaraz musi to mieć u siebie Zapowiada się bardzo ładne hostowisko
no widzę, że zakupy zrobione a, że deszcz przyszedł to trudno przynajmniej nie musisz podlewać. Wierzę, że znowu się pojawi, bo bardzo go brakuje.
Dziś miałam ostatni egzamin, uffff. Teraz tylko oczekiwanie na wyniki