Zimą będziemy już po remoncie salonu, miejsca jest dużo, w czasie przyjęć rodzinnych mieści się tam ok. 25 osób. Zmieścimy się
Baryczkowe Storczyki
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Baryczkowe Storczyki
A mój kwitł zeszłego lata, teraz odpoczywa
Niestety musiałam go przesadzić w lutym, bo w korze pojawiła się pleśń- Topsin nie zadziałał, a do tego Phal. nagle stracił kilka korzeni. Po tym przesadzeniu teraz nie może się "chłopak" zebrać, a tak liczyłam choć na jeden pęd. Cieszę się, że chociaż Twój daje radość 
Zimą będziemy już po remoncie salonu, miejsca jest dużo, w czasie przyjęć rodzinnych mieści się tam ok. 25 osób. Zmieścimy się
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
-
Zabka_Monis
- 1000p

- Od: 17 maja 2010, o 09:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podobno środek Gwarant 500 SC jest dobry na pleśń ;)Ale teraz już niestety za późno... miejmy nadzieję, że pozbiera się chłopina i na wiosnę wyda kilka pędów ;)
- Baryczka

Właśnie Gwaranta mi Tato polecał, ale wolałam przesadzić i już nie bawić się chemią.
Jutro od rana będę opryskiwać moje storczyki Miedzianem, na razie nie widzę jakiś zmian. Mam nadzieję, że tak pozostanie
Jutro od rana będę opryskiwać moje storczyki Miedzianem, na razie nie widzę jakiś zmian. Mam nadzieję, że tak pozostanie
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
-
Zabka_Monis
- 1000p

- Od: 17 maja 2010, o 09:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesz zawsze można dawać połowę zalecanej dawki, a zawsze to będzie skuteczniejsze moim zdaniem ;)
Baaardzo mnie cieszy, że nie widać nowych zmian chorobowych
Oby już tak zostało
Kamilo to już 90 stron wątku! Nowy wątek musisz otworzyć z wielkim buuuummm fotograficznym ;)
Baaardzo mnie cieszy, że nie widać nowych zmian chorobowych
- Baryczka

Dziękuję Wam za wizytę i zapraszam do kontynuacji wątku --> Baryczkowe Storczyki cz.II
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila