A może jeszcze poczekam....może jeszcze coś wstawisz...

Wiesz ,że jestem niecierpliwa.Chcę wypasionych sadzonek.Pójdę na ryn ek może będzie stał panoczek co mi tę pięknotkę sprzedał.Tylko widzi mi się,że ma same te ciemnoniebieskie(też są śliczne)Ale dziękuję za dobre serduszko.(ceny takie same)bogusia177 pisze:Aneczko wczoraj u nas przywieźli do kwiaciarni ,,,po 8 zł były ....może nasionka zbiorę ???

gdyż od kazdego coś dobrego odziedziczyli . Teraz sie przyznej ile mosz róż to pytanie za 5 punktów
 gdyż od kazdego coś dobrego odziedziczyli . Teraz sie przyznej ile mosz róż to pytanie za 5 punktów

,,,,,
 ,,,,, 

. To na pocieszenie Ci powiem ,że jo mom 3 Chopiny i co tera . Tak to jest jak Ci sie coś festelnie podobo to kupuje i kupujesz a jakby tego było mało to mom 4 bioło Virgo i jeszcze Mount Shasta ,ale co do ty ostatni to po dzisiejszym przeglądaniu to chyba nie ona ,ale tyż bioło
 . To na pocieszenie Ci powiem ,że jo mom 3 Chopiny i co tera . Tak to jest jak Ci sie coś festelnie podobo to kupuje i kupujesz a jakby tego było mało to mom 4 bioło Virgo i jeszcze Mount Shasta ,ale co do ty ostatni to po dzisiejszym przeglądaniu to chyba nie ona ,ale tyż bioło  

,,,ani sobie stanąć nie moga np z Hanką
 ,,,ani sobie stanąć nie moga np z Hanką  

i zaś mom trzi
 i zaś mom trzi