alinaK oj podobało by się Ks. Tischnerowi u Agaty a i ona zaprasza go w Swoje progi czytując jego książki.
Park Krajobrazowy - rewitalizacja
-
babi52
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lis 2008, o 00:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Park Krajobrazowy - rewitalizacja
Dzięki za zrobienie miejsca, już się rozsiadam!Jakby Klucha zasilała za mało, to mam do pomocy rum Havana Club - herbatka po góralsku, w takiej kompani i miejscu - bezcenne!
alinaK oj podobało by się Ks. Tischnerowi u Agaty a i ona zaprasza go w Swoje progi czytując jego książki.
kaśka
-
lawenda

- Od: 22 mar 2007, o 19:33
ale wszystko pięknie kwitnie, róże do pozazdroszczenia. A jak ty robisz z tego patyka? kiedy trzeba je ściąć?
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To ja dziewczyny do was jak miejsca wystarczy.
Donoszę na wkupne herbatkę z prądem jakby zasilania było za mało.
Przyjmiecie mnie ?
Donoszę na wkupne herbatkę z prądem jakby zasilania było za mało.
Przyjmiecie mnie ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ech, róże, różyce i różyczki
Moje Hammarberg piękne w rozkwicie, ale te wrzecionkowate pąki warte wszystkich skarbów
Ciekawam czemu warzywnik dyskredytacji podlega?
Ciekawam czemu warzywnik dyskredytacji podlega?
-
babi52

Grażynko Ciebie zawsze! No to jest już z nas niezły sabacik
. A Smokini śpi ,w błogiej nieświadomości, co się u Niej wyprawia!
Kaśka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Śpi pewnie słodko i nawet nie wie jakie przyjemności ją omijają. 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
NIE SPIę! Gadam z zalaną Franką

Jestem Frania z Jouarnaville,ja tylko rabatówkę udaję........jestem rózycą pnąca,córą Wichury i arystokratką!........Same widzicie jak smoczyca mnie traktuje!
Franka nie marudż jeszcze cię słonko popieści, przecież nie mogłam przewidzieć tego gwałtownego OCIEPLENIA KLIMATU
Córy Natury[ Mag,Babiś,Gloryjko,Kogrusia] Jak to tak!? z Kluchą? A FE!
Z Karolem albo Miszą
[Gazda śpi z Niuńką bo zmaścił drzwi w pokoju gościnnym
Widoki chwilowo niedostępne[leje i znowu siedzimy w chmurze] ,okolicznosciowo możemy pić i wyć<gitaren solo> na huśtawce

W tej wodzie tak zarastam że już nie nadążam.Alebciu warzywnik mało spektakularny
Alinko dla Ciebie coś z filozofii po góralsku;"Kie do karcmy wlezie cłek z dusom i pomiędzy pijokami stanie,to takiego cłeka nawet w karcmie znać!"
W pole wyprowadziłam też czerwonego buczka

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- oliwka

- Od: 24 mar 2008, o 13:31
To ona jest w końcu ona - Franka, czy on Franek
Moja rozkwitnie bukietem lada dzień, bo ten pierwszy kwiatek to była taka forpoczta
I bidulka też podmarzła, gdyby nie to mogłaby już na pewniaka uchodzić za pnącą, a w tej chwili jest tak jak piszesz: rabatówka.
Ten buk czerwonolistny to jakaś pendula
Masz takie fikuśne rośliny w smoczej?
Moja rozkwitnie bukietem lada dzień, bo ten pierwszy kwiatek to była taka forpoczta
I bidulka też podmarzła, gdyby nie to mogłaby już na pewniaka uchodzić za pnącą, a w tej chwili jest tak jak piszesz: rabatówka.
Ten buk czerwonolistny to jakaś pendula
-
babi52

Smokini francuskie arystokratki hodujesz a taka jesteś prude - właśnie z Kluchą, uwielbiam wielorasy polskie
.
Kwitną mi kolejne posadzone jesienią angielki. Za wyjątkiem Eden Rose 85, będą kwitły wszystkie
Kaśka
Kwitną mi kolejne posadzone jesienią angielki. Za wyjątkiem Eden Rose 85, będą kwitły wszystkie
-
minismok

- Kontakt:
Witajcie w PK
Ciśnienie na barometrze ciagle spada
MOKRO! i ciepło
Masa zielona puchnie w oczach
Krzewuszka chce zakwitnać,nie wiem jaka to wejgela ale z pewnoscią nie cudowna.Liscie jasne małe a kwiaty czerwone.Cudowną obcięłam w maju i nie kwitnie
Róże w poczekalni[ poza Franką] i tylko kilka kwiatków na caninie
Oliwuś może Fleur rostrzygnie czy Franka/Franek?........dla mnie jak różyca to ONA
Ten Buczek to nie pendula........młody purpurea.Penduli nie lubię,słabo rosną i wobec potężnych okolicznych form pospolitych wyglądaja na okaleczone[mam tylko modrzew i wierzbę].Taka
mi przyświeca żeby dosadzać do gatunków botanicznych i pospolitych...... uszlachetnione i grandiflory,stad w smoczej czerwone prunusy, klony,leszczyny , różne iglaste itd,itp
Perukowiec jest OBCY
,ale przeżył zimę w polu
i chyba kwitnie
Babiś jak sie ma haszczaki to musi byc i pies stróżujacy
Klunia ma geny mysliwskie i jak nocą zwietrzy jakiegoś zajaca to potrafi cała smoczą postawic na nogi.Ty sie jeszcze zastanów nad taka głosna poduchą
Eden [ to nie angielka] cudna jest!Nie ma wielkiego wigoru w 1-2 roku więc jej nie przesilaj przypadkiem.
Wspaniały dojrzały Eden rośnie u Gloryjki
do pooglądania

Alebciu ........te wrzecionowate pąki na Robuście też uważam za wyjatkowo urocze
Ciśnienie na barometrze ciagle spada
Masa zielona puchnie w oczach
Krzewuszka chce zakwitnać,nie wiem jaka to wejgela ale z pewnoscią nie cudowna.Liscie jasne małe a kwiaty czerwone.Cudowną obcięłam w maju i nie kwitnie
Róże w poczekalni[ poza Franką] i tylko kilka kwiatków na caninie
Oliwuś może Fleur rostrzygnie czy Franka/Franek?........dla mnie jak różyca to ONA
Ten Buczek to nie pendula........młody purpurea.Penduli nie lubię,słabo rosną i wobec potężnych okolicznych form pospolitych wyglądaja na okaleczone[mam tylko modrzew i wierzbę].Taka
Perukowiec jest OBCY
Babiś jak sie ma haszczaki to musi byc i pies stróżujacy
Eden [ to nie angielka] cudna jest!Nie ma wielkiego wigoru w 1-2 roku więc jej nie przesilaj przypadkiem.
Wspaniały dojrzały Eden rośnie u Gloryjki

Alebciu ........te wrzecionowate pąki na Robuście też uważam za wyjatkowo urocze
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No i kto tu marudzi? A? ... Róże kwitną wdzięcznie, a Smok narzeka, ze róż nie ma! Franek (nie Frania!) akurat nie jest tak piękny, jak te co kwitną i nie ma co za nim płakać ;)
Jeszcze zakwitnie - kiedyś
Gwoli wyjaśnienia:
Francois - Franek
Francoise - Frania
Smok ma nowoczesną huśtawkę
A myślałam, że w smoczej tylko drewno i kamienie
Zapomniałabym: perukowiec jest prześliczny! Muszę mojego od Oliwki uformować na taki krępy krzewik
Cmokasy!
Jeszcze zakwitnie - kiedyś
Gwoli wyjaśnienia:
Francois - Franek
Francoise - Frania
Smok ma nowoczesną huśtawkę
Zapomniałabym: perukowiec jest prześliczny! Muszę mojego od Oliwki uformować na taki krępy krzewik
Cmokasy!
-
minismok

- Kontakt:
dziękuję Kociczko
Nooo prosze jakie to proste i nawet lingwistycznie logiczne........jak cały ten piękny język Asterixa
Wiadomo kto marudzi;FRANKA MARUDZI!
[ na foto to własnie ona......róza zmienia kolor płatków kwiecia a nawet budowę,przekwitajac ujawnia małe zielone oczko co zdradza geny
damasceny
]
W smoczej wichura połamała noca Westerlanda :x ale przepedziła czarne chmury i od wschodu sie rozjasnia
.....moze w koncu zobacze słonce
cmokasy
Nooo prosze jakie to proste i nawet lingwistycznie logiczne........jak cały ten piękny język Asterixa
Wiadomo kto marudzi;FRANKA MARUDZI!
[ na foto to własnie ona......róza zmienia kolor płatków kwiecia a nawet budowę,przekwitajac ujawnia małe zielone oczko co zdradza geny
damasceny
W smoczej wichura połamała noca Westerlanda :x ale przepedziła czarne chmury i od wschodu sie rozjasnia
cmokasy
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
To chyba było oczywiste! FRANEK nie marudziłbyminismok pisze:[...]Wiadomo kto marudzi;FRANKA MARUDZI!![]()
[...]
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
-
gloriadei

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Smoku,muszę sprostować
niedościgniony Eden rośnie u Fleur
Miło było posiedzieć z wami dziewczyny
Niech już ci
przyświeci !!! 
Miło było posiedzieć z wami dziewczyny
Niech już ci
-
babi52

Smokini słoneczka życzę na stoku.Na nizinach , na równinach pogoda też w tym roku dostała hopla i dzieją się nieprzewidywalne rzeczy.
Pan w radio meteo orzekł ze nie wiadomo czy przyjdzie normalne lato. Hm, hm- jak nic dookoła nie jest normalne , to i może lato dostosowało się.
Edenki, nie przesilać to znaczy co? Rośnie sobie , nie nawożę, ładnie do niej mówię, nie czepiam się ,czy coś jeszcze?
Kaśka
Pan w radio meteo orzekł ze nie wiadomo czy przyjdzie normalne lato. Hm, hm- jak nic dookoła nie jest normalne , to i może lato dostosowało się.
Edenki, nie przesilać to znaczy co? Rośnie sobie , nie nawożę, ładnie do niej mówię, nie czepiam się ,czy coś jeszcze?