Jagódko
tak wygląda hibek z nasionka :P

A to mój El Capitolo

Karmisz swoje już czy jeszcze nie ?
 Karmisz swoje już czy jeszcze nie ? 

Kilka mi padło.Zdjęć ich nie pokazuję ,bo są brzydkie
 Kilka mi padło.Zdjęć ich nie pokazuję ,bo są brzydkie  i zastanawiam sie ,czy ich nie wyrzucić.Wypuszczają mnóstwo pąków kwiatowych i one opadają.
 i zastanawiam sie ,czy ich nie wyrzucić.Wypuszczają mnóstwo pąków kwiatowych i one opadają. 
 Muszę powiedzieć że strasznie ci ta sadzonka idzie w górę , jak bym mnie wiedziała że zapylany to bym powiedziała że będzie czerwony taką ma siłę wzrostu
  Muszę powiedzieć że strasznie ci ta sadzonka idzie w górę , jak bym mnie wiedziała że zapylany to bym powiedziała że będzie czerwony taką ma siłę wzrostu   Mi też się udało zapylić ale jeszcze nie posadziłam bo nie mam miejsca w szklarence .
 Mi też się udało zapylić ale jeszcze nie posadziłam bo nie mam miejsca w szklarence .

Już 2 razy cięłam ,bo chcę zrobić krzaczka z niego.Rośnie rzeczywiście w tempie czerwonych .Mam nadzieję że i zakwitnie w ich tempie
 Już 2 razy cięłam ,bo chcę zrobić krzaczka z niego.Rośnie rzeczywiście w tempie czerwonych .Mam nadzieję że i zakwitnie w ich tempie 

powiedz czym nawozisz swoje hibiskusy? (prócz drożdży
 powiedz czym nawozisz swoje hibiskusy? (prócz drożdży  ) Tak pięknie i chętnie Ci kwitną że szok
 ) Tak pięknie i chętnie Ci kwitną że szok 

.Podlewam nią wszystkie kwiaty domowe i balkonowe.Nie wiem ,czy to ta woda nie ma też wpływu na kwitnienie.Jak było lato suche i deszczówki nie miałam to podlewałam kranówką i tak pięknie nie kwitły
 .Podlewam nią wszystkie kwiaty domowe i balkonowe.Nie wiem ,czy to ta woda nie ma też wpływu na kwitnienie.Jak było lato suche i deszczówki nie miałam to podlewałam kranówką i tak pięknie nie kwitły  

Nowe buźki cudne, ten pełny pomarańczowy to ten sam co u mnie był żółty z lekkim łososiowym przebarwieniem?
 Nowe buźki cudne, ten pełny pomarańczowy to ten sam co u mnie był żółty z lekkim łososiowym przebarwieniem?   A ten ostatni to jest ten z fikuśnymi listkami co się ze mną nim kiedyś podzieliłaś? U mnie nie kwitł jeszcze, ale pięknie rośnie. Czy on ma taki długi pylnik?
 A ten ostatni to jest ten z fikuśnymi listkami co się ze mną nim kiedyś podzieliłaś? U mnie nie kwitł jeszcze, ale pięknie rośnie. Czy on ma taki długi pylnik?

) i kwitnie na czerwono z przebarwioną na róż gardzielą -słabo widoczne na zdjęciu.
 ) i kwitnie na czerwono z przebarwioną na róż gardzielą -słabo widoczne na zdjęciu.
 Czyli ten mój od Ciebie ma długi pylnik
 Czyli ten mój od Ciebie ma długi pylnik  Bardzo chciałam takiego, nawet nie wiedziałam że mam
 Bardzo chciałam takiego, nawet nie wiedziałam że mam  Pozostaje mi czekać aż zechce pokazać kwiaty, ale odkąd go mam jeszcze nie raczył ;) Może w tym roku. Ciesz nasze oczęta takimi widokami codziennie
 Pozostaje mi czekać aż zechce pokazać kwiaty, ale odkąd go mam jeszcze nie raczył ;) Może w tym roku. Ciesz nasze oczęta takimi widokami codziennie